Op zoek naar groene container aanvragen?

groene container aanvragen
Rotterdam.nl Huiscontainer.
Van alle soorten huiscontainers kunt u een grote of kleine container aanvragen.: Hoogte 110 cm. Hoogte 110 cm. Breedte 58 cm. Breedte 505, cm. Diepte 74 cm. Diepte 555, cm. De groene huiscontainer voor groente, fruit en tuinafval GFT. De blauwe huiscontainer voor papier.
Extra groene gft-container bestellen Overzicht van alle gemeentelijke producten en diensten Home Gemeente Weststellingwerf.
Inwoners hebben aangegeven dat er in het groeiseizoen behoefte is aan meer plek om gft-afval kwijt te kunnen. Behalve dat een extra container aan die wens van inwoners tegemoet komt, hoopt de gemeente dat er hiermee minder gft-afval in het restafval verdwijnt. Wie dit wil, kan met onderstaand aanvraagformulier een tweede groene container aanvragen.
Extra container Afval Milieu, Afval en Duurzaamheid Wonen Gemeente Voorst.
Indien u een extra grijze of groene container nodig heeft, dan is het mogelijk om deze aan te vragen via tel. 0571 27 93 58 op werkdagen tussen 9.00 12.00 uur. Voor het gebruik van extra containers zijn extra kosten gemoeid.
Containers Gemeente Aa en Hunze.
Als u verhuist, moet u de containers achterlaten. Op uw nieuwe adres staan een grijze en een groene container. Nieuwe container aanvragen. Bij vermissing of vernieling moet u aangifte doen bij de politie en dit doorgeven aan de gemeente via 14 0592.
Containers aanvragen/omruilen Alle onderwerpen Wonen Gemeente Wijchen.
Komt u in een nieuwbouwwoning en u heeft geen container? Dan kunt u deze online aanvragen via ons online meldingsformulier. Vult u dan in welke containers u wilt hebben: grijze, groene en/of voor papier en het volume groot of klein.
Ik woon in laagbouw en wil een extra minicontainer aanvragen, zijn hier kosten aan verbonden? Avalex.
Dit kan aangevraagd worden via info@avalex.nl of telefoon 0900 0507. Extra restafval containers zullen bij de start van Het Nieuwe Inzamelen weer worden ingenomen. restcontainer 240 liter: gratis. Het is toegestaan om een 2e en eventueel 3e grondstoffen container aan te vragen.
Aanvraagformulier grotere container gft Irado.
Home Bewoners Afvalsoorten Groente, Fruit en Tuinafval Aanvraagformulier grotere container gft. Ik wil graag een groter minicontainer gft. Woont u in Vlaardingen en raakt uw container voor groente, fruit en tuinafval gft snel vol? Dan kunnen wij uw 140 liter container omruilen voor een 240 liter.
Aanvragen container Afval in Gemeente Hoogeveen.
U kunt per huishouden een extra gratis PMD container aanvragen voor plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons. U kunt per huishouden een extra container bij Area aanvragen. Dit kan op de website van Area. Area bundelt de aanvragen en brengt de container bij u thuis.
Kliko's' Gemeente Utrecht.
Wonen en leven. Is uw kliko voor restafval, gft-afval, plastic, blik en pak of papierafval kapot, gestolen of verdwenen? Bestel dan een nieuwe kliko bij de gemeente. U kunt in sommige gevallen ook uw kliko omruilen voor een andere maat.
Rova.nl Wij zijn nieuwe bewoners. Kunnen wij containers bij u aanvragen?
Kunnen wij containers bij u aanvragen? Ja, wij kunnen containers voor u aanvragen, het is wel van belang dat u staat ingeschreven op het nieuwe adres bij uw gemeente. Neem voor de aanvraag van de containers contact op met het klantcontactcentrum van ROVA via het contactformulier. U" heeft al feedback gegeven" step2? Bent" u geholpen door deze informatie" Bedankt." Met uw reactie kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Vul alstublieft alle velden in! Met uw reactie kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Laat ons weten hoe wij u beter kunnen helpen met het beantwoorden van uw vraag. Uw feedback is verzonden! Ik wil meer weten over. Voorkom vastgevroren afval in uw container bij vorst.
Ruilen of aanvragen minicontainers.
Als een container door een niet verwijtbare actie defect is, dan is de ruiling gratis, er kan dan alleen hetzelfde formaat container worden geleverd. Ruilen of laten leveren van containers kan alleen als er afvalstoffenheffing wordt betaalt op dit adres. Ruilen of aanvragen minicontainers.
Afval Gemeente Castricum.
Hebt u meer dan één container nodig? U vraagt tegen extra kosten een extra container aan. De kosten voor een extra container vindt u op deze pagina onder Tarieven. Een extra container vraagt u aan bij het kantoor van de gemeente op Schulpstet.

Contacteer ons