Zoeken naar extra groene container

extra groene container
Minicontainers Gemeente Arnhem.
Er zijn groene en grijze minicontainers met een inhoud van 140 en van 240 liter. Wilt u een extra minicontainer of een minicontainer in een andere maat? Dan kunt u dit aanvragen bij SUEZ, tel. 0800 366 69 99 of via www.afvalbalie.nl. Voor het omwisselen van een kleine minicontainer voor restafval naar een grote minicontainer betaalt u 2200. Meer informatie hierover staat op onze tarievenlijst pdf 53KB., Zet uw minicontainer op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat. Prop de minicontainer niet te vol. De deksel moet gesloten zijn en de container mag maximaal 75 kilo wegen.
Kosten.
Dan betaalt u hiervoor per jaar 12000, extra, naast het jaarlijks vaste bedrag dat u aan Afvalstoffenheffing betaalt. Wilt u een extra groene container voor groente, fruit en tuinafval? Hiervoor betaalt u 6000, per jaar extra. Vraag hier uw extra container aan.
Afvalcontainers Gemeente Oost Gelre.
Om een extra container in te leveren, kunt u telefonisch contact opnemen met het Klantcontactcentrum van ROVA, tel. 038 427 37 77. ik nog helemaal géén afvalcontainers heb? Elk huishouden in Oost Gelre krijgt na inschrijving op een woonadres de beschikking over één grijze minicontainer voor restafval en uitsluitend binnen de bebouwde kommen één groene minicontainer voor groente, fruit en tuinafval.
Afval Gemeente Medemblik.
informatie vindt u op www.hvcgroep.nl. Container kwijt of stuk. meldt op verlorenofgevonden.nl de vermissing van uw container. bel gratis met HVC via 0800-0700 om een nieuwe container aan te vragen. de chip van uw oude container wordt op afstand onklaar gemaakt.
Extra GFT-container Producten Diensten Digitaal loket Gemeente Valkenburg aan de Geul.
Aanvragen extra GFT-container 240 liter. Naast de standaard bij ieder huishouden aanwezige 25 liter GFT-container bestaat de mogelijkheid om maximaal één extra container in gebruik te krijgen. U vindt hier informatie over: Voorwaarden" Voorwaarden. U bent inwoner van de gemeente Valkenburg aan de Geul en geen ondernemer.
Extra container aanvragen Gemeente Westerwolde.
De extra grijze container ontvangt u tijdelijk. Na een jaar vragen wij u of u deze nog steeds nodig heeft. Inwoners van voormalig Bellingwedde betalen 179 per jaar voor een extra grijze container, inwoners van voormalig Vlagtwedde betalen niets. Extra groene container.
Grijze en groene containers Gemeente Venlo.
Groene container, aanvraag grote of kleine type of extra container. Grijze container, extra container op medische indicatie. Grijze container, aanvraag grote of kleine type. Grijze container, aanvraag grote of kleine type nieuwe bewoner. Grijze container, aanvraag extra container voor huishouden van 5 personen.
KOSTEN EXTRA CONTAINER ALGEMEEN BERGEN OP ZOOM GEMEENTEN: THUIS SAVER.
Het is mogelijk om een extra container bij Saver aan te vragen. Hieraan zijn kosten verbonden. De kosten voor een extra container zijn op jaarbasis per container 40, bovenop het vaste tarief. Lediging van een 140 liter restafvalcontainer 220, per lediging.
Gemeente Goirle: Containers.
Een container aanvragen of iets melden over uw container. In de volgende gevallen kunt u een nieuwe groene en/of grijze container of PMD container aanvragen.: bij een nieuwe woning zonder containers.; bij een bestaande woning zonder containers.; als een container wordt vermist. Extra container aanvragen.
Ruilen of aanvragen minicontainers.
Aanvraag extra restafval container. Ik vraag een extra 140 liter restafvalcontainer aan. Ik vraag een extra 240 liter restafvalcontainer aan niet mogelijk in Gulpen-Wittem. Aanvraag extra GFT-container. Ik vraag een extra 140 liter GFT-container aan. Ik vraag een extra 240 liter GFT-container aan.
Afvalcontainers: papier, gft en restafval Gemeente Helmond.
Aanvragen/wisselen container tarieven. Er zijn grijze, groene en papiercontainers met blauwe deksel van 140 en 240 liter. Wilt u een extra bak, een grotere of juist een kleinere? Bij nieuwe woningen en bij verhuizingen kunt u binnen 2 maanden, éénmaal een afspraak maken om de container gratis te laten wisselen.
Containers RAD Hoekschewaard.
Indien u niet genoeg heeft aan de standaardset, is het onder bepaalde voorwaarden mogelijk om extra containers aan te vragen. In geval een extra grijze container wordt toegewezen, zijn daar kosten aan verbonden. Deze kosten kunt u terugvinden bij tarieven.

Contacteer ons