Op zoek naar extra groene container?

extra groene container
Extra ophalen gft-container in de zomermaanden Nieuwsberichten Nieuws Over Maassluis Gemeente Maassluis.
Ga direct naar de navigatie. Extra ophalen gft-container in de zomermaanden. Dit item is verlopen op 30-08-2017. In de zomermaanden juni, juli en augustus worden gft-containers elke week geleegd om stankoverlast en ongedierte zoveel mogelijk tegen te gaan. Het wekelijks legen van de gft-container gebeurt sinds 12 juni 2017 en loopt door tot 1 september 2017. Ondanks dat de gft-container in de zomermaanden elke week wordt geleegd, kan het toch voorkomen dat de gft-container gaat stinken vanwege het warme weer. Lees enkele adviezen om stank te voorkomen en de gft-container schoon te houden.: Om te voorkomen dat het gft aan de bodem van de bak blijft plakken, kan er onderin een krant worden gelegd. Laat vochtig afval eerst drogen/uitlekken. Plaats de bak op een koele plek in de schaduw. Hiermee beperkt u onaangename luchtjes in de gft-bak. Maak de geleegde bak regelmatig schoon met water en een scheut azijn of water en groene zeep.
In april extra GFT-container beschikbaar Actueel in Weststellingwerf Home Gemeente Weststellingwerf.
Inwoners van Weststellingwerf kunnen vanaf 1 april 2018 gebruikmaken van een extra groene container voor hun groente, fruit en tuin gft-afval. Veel inwoners hebben laten weten dat ze behoefte hebben aan een extra container tijdens het groeiseizoen. De gemeente komt de inwoners hierin graag tegemoet.
Grijze of groene container aanvragen Gemeente Groningen.
De container wordt dan op de afgesproken dag door de gemeente opgehaald. Is uw grijze of groene container vermist? Of stond er geen container bij uw nieuwe woning? Dan is de nieuwe container gratis. Wilt u een extra container aanvragen?
Extra gft-container voor Hoogeveen mogelijk Area Reiniging.
Werken bij Area. Bewoners Extra GFT container Hoogeveen. Extra gft-container voor Hoogeveen mogelijk. Vanaf nu kunnen inwoners van de gemeente Hoogeveen een gratis container groene container aanvragen. U kunt per huishouden een gratis gft-container bij Area aanvragen. Heeft u niet genoeg aan 1 container.
Vragen Afval.
Als u veel gft groen-afval heeft, kunt u gratis bij ons een extra groene container aanvragen. Levert gescheiden inzamelen iets voor mij op in? Het financiƫle voordeel van het gescheiden inzamelen van waardevolle grondstoffen wordt verwerkt in de afvalstoffenheffing 2018.
Kan ik een extra container krijgen? Hollands Kroon.
Als u een extra grijze container krijgt, ontvangt u hiervoor een aanslag. Dit bedrag wordt vastgesteld in de afvalstoffenverordening. Aan een extra groene of oranje container zijn geen voorwaarden of kosten verbonden. Als u een extra container wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met HVC.
Afvalcontainer kwijt of extra container aanvragen Onderwerpen van A tot Z Inwoners Gemeente Waddinxveen.
Bent u uw afvalcontainer kwijt of is de container defect? Dan kunt u een vervangende container aanvragen bij Cyclus. U kunt een extra grijze of groen container aanvragen. De eenmalige kosten voor het verstekken van deze extra container bedragen 6325.
Extra container Afval Milieu, Afval en Duurzaamheid Wonen Gemeente Voorst.
Indien u een extra grijze of groene container nodig heeft, dan is het mogelijk om deze aan te vragen via tel. 0571 27 93 58 op werkdagen tussen 9.00 12.00 uur. Voor het gebruik van extra containers zijn extra kosten gemoeid.

Contacteer ons