Resultaten voor afval groene container

afval groene container
GFT.
Als er maden in uw gft-container zitten, kunt u het volgende doen. Maak uw container na het legen meteen schoon met water en groene zeep. Gebruik een bezem, schrobber of hogedrukreiniger om de container goed schoon te krijgen. Zo spoelt u het laatste restje maden uit de container. Laat de container drogen, voordat u er nieuw afval in doet.
Ophaaldagen afval gemeente Oisterwijk.
Bij u thuis wordt het gft-afval opgehaald groene container, het restafval grijze container, papier container met blauwe deksel en verpakkingsmateriaal van plastic, metaal en drankkartons en blik in zakken. Wanneer wordt mijn afval opgehaald? Kijk in de Afvalkalender om te zien op welke dag uw afval wordt opgehaald.
Afval aanbieden Gemeente Westervoort.
Doe dan aangifte van diefstal bij de politie en neem contact op met SUEZ-servicelijn: 026-4460490. De chip wordt dan geblokkeerd en u krijgt een andere container. Woont u in een flat of appartement? Daar wordt het afval meestal niet opgehaald.
Gescheiden afval inleveren gemeente Gouda.
Direct naar de inhoud van de pagina Direct naar het hoofdmenu Direct naar het secundaire menu Direct naar het zoekveld. Home / Inwoners / Afval milieu / Afval scheiden loont / Gescheiden afval inleveren. Gescheiden afval inleveren. Veel afval is prima opnieuw te gebruiken recyclen door het goed te scheiden. Hieronder staat waar en hoe u de verschillende afvalsoorten in kunt leveren. Bekijk ook de afvalkalender op de website van Cyclus of installeer de afvalkalender app op uw smartphone. Plastic en drankenkartons: in PMD-zakken voorheen: Plastic Hero of in de speciale containers bij winkelcentra. Metalen verpakkingen o.a. blikjes en doppen: in PMD-zakken voorheen: Plastic Hero of in de speciale containers voor plastic bij winkelcentra. GFT: in groencontainers op straat of in uw groene container laagbouw.
Groente, fruit en tuinafval Gemeente Kampen.
U bent hier. Home Afval Groente, fruit en tuinafval gft. Groente, fruit en tuinafval. Gft-afval mag u in de groene gft-container doen. Deze container legen wij één keer per twee weken. Voor de inzameldagen kunt u de afvalwijzer raadplegen op www.mijnafvalwijzer.nl.
groente fruit en tuinafval gft-afval.
Dan blijft er afval achter in de groene rolemmer. Om dit soort problemen te voorkomen, een paar tips.: Laat het natte groente en fruitafval zo veel mogelijk uitlekken. Leg enkele lege eierdozen onder in de groene rolemmer. Leg een oude krant onderin de groencontainer. Meng gft-afval dat erg nat is in laagjes met droger gft-afval bijvoorbeeld fijn snoeiafval of bladeren. Zet de groene rolemmer pas aan de straat vlak voordat de container wordt geleegd.
Rova.nl Welke soort afval hoort in de GFT-container?
Het afval in de gft-container stinkt. Kan ik hier iets aan doen? Openingstijden ROVA locaties. Oude medicijnen of injectienaalden, waar lever je ze in? Pmd, wat doen we ermee? Mijn pasje is meegegaan in de ondergrondse container. Onbekende locatie Wijzig.
Groente, Fruit en Tuinafval GFT gemeente Moerdijk.
Dit kunt u weer in de tuin als mest gebruiken, waardoor uw planten beter groeien. Gooi geen ander afval bij het gft, want dat kan ervoor zorgen dat de hele lading in de vuilniswagen wordt afgekeurd voor hergebruik. De lading verdwijnt dan in de verbrandingsoven, dat zou jammer zijn. Wilt u een gratis extra gft-container van 240 liter? Neem contact op met de gemeente via 140168 of info@moerdijk.nl. Voorkom stankoverlast of aanvriezen van uw afval. Wilt u tips om stankoverlast in uw container te voorkomen, of bij vriesweer?
Afvalkalender Direct regelen Gemeente De Wolden.
Zet Notificaties aan en kies op welk tijdstip avond vóór ophaaldag of ochtend van ophaaldag u een herinnering wilt ontvangen. Uw Afvalkalender 2017. Meteen weten wanneer het afval opgehaald wordt? Vul uw postcode huisnummer in en u ziet welke container wanneer aan de weg moet.
Restafval en GFT Afval Home Gemeente Haaren.
grijze container 240 liter: 1250., groene container 60 liter: 000., groene container 140 liter: 000., groene container 240 liter: 000., Voor mensen met veel medisch afval, zoals stomamateriaal of dialyseafval, geldt een vast tarief van 16120, per jaar. U heeft hiervoor een doktersverklaring nodig.
GFT-Afval Groente, fruit en tuinafval Hengelo.
Mest van kleine huisdieren met stro. Niet afbreekbaar afval. Kolen/briketten van bijvoorbeeld de barbecue. Kattengrit tenzij voorzien van Milieukeur. Waar kan ik het kwijt? Gft-afval wordt huis-aan-huis opgehaald bij laagbouwwoningen. U kunt uw gft-afval kwijt in de groene container. Kijk op de afvalkalender wanneer bij u de groene container wordt geleegd.
GFT-container Gemeente Katwijk.
2224 EW Katwijk. Postbus 589, 2220 AN Katwijk. Contact en openingstijden. 071 406 50 00 algemeen. 071 406 50 20 zorg en inkomen. 06 10 95 60 88. Terug naar homepage Wonen en verbouwen Afval inzamelen. Wat mag in de GFT-container?

Contacteer ons