Resultaten voor groene container gestolen

groene container gestolen
Afvalcontainer aanvragen Gemeente Oosterhout.
Is uw container gestolen dan doet u aangifte. Via het contactformulier kunt u dan een nieuwe container aanvragen. De aangifte moet u meesturen als bijlage: contactformulier. Het voor een 2de keer omwisselen van een afvalcontainer in het zelfde kalenderjaar kost: 5350, per keer.
Kliko's' Gemeente Utrecht.
Wonen en leven. Is uw kliko voor restafval, gft-afval, plastic, blik en pak of papierafval kapot, gestolen of verdwenen? Bestel dan een nieuwe kliko bij de gemeente. U kunt in sommige gevallen ook uw kliko omruilen voor een andere maat.
Extra container aanvragen Gemeente Leerdam.
Heeft u al een groene container maar is dat te weinig voor uw gft-afval, dan kunt u kiezen uit.: Het aanvragen van een extra groene container 240 liter. Het omruilen van uw groene container 140 liter voor een grote groene container 240 liter.
Afvalcontainer Onderwerpen a-z Inwoners Ondernemers Gemeente Beverwijk.
Is uw afvalcontainer gestolen of vermist? Alleen dan kunt u een nieuwe afvalcontainer aanvragen. U moet de vermissing wel eerst melden. Daarna kunt u bij HVC een nieuwe afvalcontainer aanvragen. U kunt uw container ook omruilen voor een kleinere 140 liter of een grotere 240 liter.
Afvalcontainer aanvragen gemeente Tholen.
De klantenservice beoordeelt of een reparatie mogelijk is of dat uw container in zijn geheel vervangen moet worden. Er wordt een afspraak gemaakt wanneer uw container gerepareerd/omgewisseld wordt. Wanneer uw container vermist is dient u de volgende stappen te volgen.:
Containers en milieupas Gemeente Noordoostpolder.
U heeft standaard een grote grijze container voor het restafval, een kleine groene container voor het gft-afval, een grote g rijze container met oranje deksel voor het PMD plastic, metaal en drankenkartons en een grote grijze container met blauwe deksel voor oud papier en karton.
Afvalcontainer aanvragen.
Staat bij uw complex een ondergrondse container, dan heeft u een pasje nodig voor de toegang. Is deze niet aanwezig in uw woning achtergelaten door vorige bewoner, gaat u in een nieuwbouw wonen of is uw pasje zoek of gestolen, vraag dan een pasje aan bij de gemeente Roermond via telefoonnummer 14 0475.
Diefstal/vermissing container Avri. Diefstal/vermissing container AVRI.
Wilt u de container laten vervangen? Het vervangen van een container kost 35. Bent u ervan overtuigd dat uw container is gestolen, doe dan aangifte bij de politie. Als u het aangifteformulier toevoegt als bijlage, hoeft u geen vervangingskosten te betalen.
Gft-container aanvragen, omruilen of inleveren Inwoners Gemeente Heumen.
Als u verhuist, moet u de container achterlaten. Op uw nieuwe adres staat een groene container of kleine afvalbak in een appartement. Is uw gft-container vermist of gestolen of staat er geen container op uw nieuwe adres? Dan kunt u een nieuwe container aanvragen.
Kliko aanvragen, omruilen, inleveren of schade melden Gemeente Uden.
Is uw kliko vermist of gestolen of staat er geen kliko op uw nieuwe adres? U kunt een nieuwe kliko online aanvragen. U moet bij vermissing of diefstal ook een bewijs van aangifte bij de politie toevoegen. Is uw kliko beschadigd en niet meer te gebruiken? U kunt het vervangen van de kliko online aanvragen. Voor de vervanging worden kosten in rekening gebracht. Is uw kliko beschadigd en niet meer te gebruiken? U kunt het vervangen van de kliko online aanvragen. Voor de vervanging worden kosten in rekening gebracht als de schade is veroorzaakt door uw toedoen. Het is mogelijk om een tweede GFTE container aan te vragen.
Containers.
Container vermist of gestolen? Mist u uw minicontainer of is deze gestolen? Met een aangiftebewijs van de politie kunt u bij Waardlanden een nieuwe container aanvragen. Dat kunt u doen bij de receptie van Waardlanden. Ook kunt u een e-mail sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De container wordt bij u thuisbezorgd. Een gratis extra of grotere groene container, zo geregeld!
GFT container gestolen.Wie draait op voor de kosten? Radar.
Mijn idee is dat ik die container in bruikleen heb.Dat ik hem wel aan de openbare weg moet zetten om te laten legen.Dat ik niet onzorgvuldig ermee ben omgegaan dus dat die container eigenlijk van het reinigingsbedrijf gestolen is en dat ik niet hoef op te draaien voor die kosten van een nieuwe container.

Contacteer ons