Meer resultaten voor groene container gestolen

groene container gestolen
GFT container gestolen.Wie draait op voor de kosten? Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Mijn idee is dat ik die container in bruikleen heb.Dat ik hem wel aan de openbare weg moet zetten om te laten legen.Dat ik niet onzorgvuldig ermee ben omgegaan dus dat die container eigenlijk van het reinigingsbedrijf gestolen is en dat ik niet hoef op te draaien voor die kosten van een nieuwe container.
Wat te doen met een gestolen of zoekgeraakte container? Gemeente Assen.
U bent hier. Home / FAQ / Wat te doen met een gestolen of zoekgeraakte container? Wat te doen met een gestolen of zoekgeraakte container? De chip van de container bevat een unieke code die is gekoppeld aan uw adresgegevens.
veelgestelde vragen HVC.
elektriciteit en gas. onze groene energiebronnen. Selecteer uw filter Alles. Aan en afmelden. Vul uw zoekterm in Zoeken. Hoe geef ik mijn meterstanden door? Wanneer u klant bent van HVC KringloopEnergie kunt u inloggen in MijnKringloopEnergie mijn.kringloopenergie.nl/inloggen. In MijnKringloopEnergie kunt u uw meterstanden doorgeven. Als u een slimme meter heeft worden de meterstanden op afstand uitgelezen. Wij vragen om uw meterstanden in de volgende gevallen.: 1 wanneer u de overstap naar KringloopEnergie heeft gemaakt., 2 gaat verhuizen of., 3 bij het opstellen van uw jaarnota. Hoe werkt Hilde? Hilde werkt het best wanneer u een steekwoord ingeeft, bijvoorbeeld: minicontainer, gft of ophaaldagen. Krijgt u van Hilde geen antwoord op uw vraag? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan via e-mail: klantenservice@hvcgroep.nl of door te bellen met 0800-0700. Hoe kan ik een nieuwe afvalpas aanvragen voor een onder of bovengrondse container of afvalbrengstation?
Container kwijt of gestolen Hoe de inzameling is geregeld Circulus-Berkel.
Menu zoeken 0900 9552. Deventer Hoe de inzameling is geregeld Container kwijt of gestolen. Container kwijt of gestolen. Wanneer u uw grijze, groene of oranje container kwijt bent of vermoedt dat die gestolen is, moet u aangifte doen bij de politie.
Diefstal/vermissing container Avri. Diefstal/vermissing container AVRI.
Wilt u de container laten vervangen? Het vervangen van een container kost 35. Bent u ervan overtuigd dat uw container is gestolen, doe dan aangifte bij de politie. Als u het aangifteformulier toevoegt als bijlage, hoeft u geen vervangingskosten te betalen.
Mijn container is verdwenen. Wat moet ik doen? Intercommunale van de Ontwikkeling van de Kempen IOK.
Hierop staan het PV-nummer, welk type container gestolen is GFT of restafval en het containernummer. De politie faxt het attest ook door naar de DIFTAR-informatielijn, zodat de gestolen container wordt geblokkeerd en u een binnen enkele dagen een nieuwe krijgt.
GFT container gestolen.WIE draait op voor de kosten? Kassa.
Nu heb ik aangifte gedaan bij de politemaar, wil ik een nieuwe container krijgen moet ik 52 euro aan het reinigingsbedrijf betalen. Mijn idee is dat ik die container in bruikleen heb.Dat ik hem wel aan de openbare weg moet zetten om te laten legen.Dat ik niet onzorgvuldig ermee ben omgegaan dus dat die container eigenlijk van het reinigingsbedrijf gestolen is en dat ik niet hoef op te draaien voor die kosten van een nieuwe container.
Container weg? Omrin Samen halen we alles eruit.
Wanneer uw container bij de buren staat, neemt u deze weer mee. Uw container is mogelijk in de vuilniswagen gevallen. Bel in dit geval met SYP 0900 210 0 215 of stuur een e-mail naar syp@omrin.nl. Uw container kan gestolen zijn.
Vermissing container Klantenservice GAD.
Indien u de container alsnog terugvindt, neemt u dan contact op met de GAD via de mail info@gad.nl of telefoon 035-699 18 88, keuze 3. Na verzending neemt de GAD het verzoek in behandeling en informeert u binnen twee werkdagen wanneer en hoe de container zal worden bezorgd.

Contacteer ons