Zoeken naar groene container groningen

groene container groningen
Gft inleveren Gemeente Groningen.
Op de Afvalwijzer staat wanneer u de groene container aan de straat kunt zetten om te laten legen. Wat u allemaal in de groene container mag gooien, staat op de website van Milieu Centraal. Op een paar adressen in Groningen leegt de gemeente alleen grijze afvalcontainers.
Gemeente Stadskanaal Containers.
Groene en grijze container. De grijze container is bedoeld voor restafval. Dit is al het afval dat u niet apart kunt inleveren. De groene container is bestemd voor groente, fruit en tuinafval. Container aan de weg zetten. Wilt u weten wanneer u uw container aan de weg kunt zetten?
Gemeente Winsum Inzameling huisvuil.
Gemeente Winsum Inzameling huisvuil. Stadsbeheer Groningen zamelt in de gemeente Winsum het huisvuil in. Op uw persoonlijke afvalwijzer vindt u de inzameldata van de huisvuilcontainers. Vul uw adres en postcode in en u ziet, wanneer de grijze en wanneer de groene container wordt geleegd.
Afvalkalender gemeente Groningen Afvalinfo.
Afvalkalender gemeente Groningen. Ga naar uw persoonlijke afvalkalender of afvalwijzer en zie op welke dag inzameling van uw afval plaatsvindt en uw grijze, groene, blauwe bak of minicontainer wordt geleegd. Voorbeeldadres 9714AA 27 gebruiken. Direct naar de afvalkalender van gemeente Groningen.
Grijze of groene container aanvragen Gemeente Groningen.
Is uw grijze of groene container vermist? Of stond er geen container bij uw nieuwe woning? Dan is de nieuwe container gratis. Wilt u een extra container aanvragen? Dit kost 11225, per jaar per container prijspeil gemeente Groningen 2018. Is uw container kapot?
Wijziging inzameldag grijze en groene container tweede kerstdag Groningen.
Indien u geen internet heeft kunt u bellen met 14050. Vorig bericht Online sportruimte in Groningen huren en reserveren. Volgend bericht Start campagne Haal alles uit je afval! onze facebook pagina. onze twitter pagina. Wijziging inzameldag grijze en groene container tweede kerstdag.
Afvalwijzer Gemeente Groningen.
U bent hier. Wanneer, waar en hoe uw afval wordt verzameld. Grijze en groene container biobak, ondergrondse huisvuilcontainer, oud papier, kleding, textiel en schoenen, kerstboom en standplaats chemokar. Let op: De informatie kan in de loop van het jaar veranderen.
Afvalwijzer 2017 deze week in de bus Groningen.
De afvalwijzer voor 2017 valt deze week in de bus bij alle huishoudens in de stad Groningen. De terugkeer van deze afvalwijzer is op verzoek van veel Stadjers die het handig vinden om dit overzicht ook op papier te kunnen raadplegen. De afvalwijzer geeft, op papier en online, per adres een overzicht van de momenten waarop textiel, kapotte elektrische apparaten en papier aan huis worden opgehaald. En wanneer klein chemisch afval in de buurt kan worden ingeleverd, meldt de gemeente. Voor huishoudens met een groene en grijze container staat in de afvalwijzer wanneer deze worden geleegd.
Afval Gemeente Groningen.
19 maart 2017. Als inwoner van de gemeente Groningen kunt u gratis 4 keer per kalenderjaar grofvuil brengen naar de vuilstort. Grijze of groene container aanvragen. 16 januari 2018. Container kwijt of kapot of 2e container aanvragen. Groningen Schoon Dankzij Mij.

Contacteer ons