Meer resultaten voor groene container bestellen

groene container bestellen

U kunt één keer per jaar gratis een extra gft of papiercontainer aanvragen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het contactformulier of telefonisch via 0900 85 20 111. Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden?
Afvalcontainers Gemeente Kampen.
De kosten voor afvalcontainers zijn.: omwisselen container: 4800., extra container: 4800., omwisselen van container na verhuizing: gratis. zelf ophalen of omwisselen container op de gemeentewerf: 1200., Voor de aanschaf van een container na vermissing zijn de kosten.: 8300, 140 liter.
Biobak / groene container Onderwerpen Home Gemeente Ooststellingwerf.
Tourist informatie punt. Zoeken Zoeken Zoeken. Home Onderwerpen Biobak / groene container. Biobak / groene container. Wat is het? Wat mag er in de Biobak? Wel in de Biobak Niet in de Biobak. Schillen en resten van groente, fruit en aardappelen.
Rova.nl Wij willen graag een extra container. Is dit mogelijk?
Tel: 038 427 3777. Wij willen graag een extra container. Is dit mogelijk? Uw gemeente heeft voor het verstrekken van een extra container een beleid vastgesteld, neemt contact op met ons klantcontactcentrum. Zo kunt u informatie aanvragen over de eventuele mogelijkheden in uw gemeente.
Afvalinzameling Tynaarlo.
Dan kunt u nieuwe inzamelzakken bestellen. Deze worden thuisbezorgd. Is uw container niet geleegd? Als uw container niet geleegd is kan het zijn dat de chip in uw container kapot of geblokkeerd is. Of dat de vrachtwagen van de afvalinzamelaar een storing heeft.
Extra GFT container Area.
Extra PMD/GFT container. Extra GFT container. Extra gft-container voor Hoogeveen mogelijk. Inwoners van de gemeente Hoogeveen kunnen gratis een groene container aanvragen. U kunt per huishouden een gratis gft-container bij Area aanvragen. Heeft u niet genoeg aan één container? Dan kunt u gratis een tweede aanvragen.
Tuin, snoei en groenafval Container huren ContainerOnline.
De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er afval in de container zit wat er niet in mag, volgt een toeslag voor de juiste container.
Afval of minicontainer verkrijgen of vervangen Gemeente Velsen.
HVC stelt de minicontainer beschikbaar. Voor het restafval grijze het GFT-afval groene en papier grijs met blauwe deksel wordt aan elk huishouden een minicontainer in bruikleen gegeven. Als uw huidige container onbruikbaar is beschadigd of uw minicontainer is vermist, dan kunt u bij HVC een nieuwe minicontainer verkrijgen.
Container aanvragen Onderwerpen A-Z Direct regelen Gemeente De Wolden.
Bij vermissing van een container moet u aangifte doen bij de politie. Met de kopie van aangifte krijgt u gratis een nieuwe container. Anders moet voor de nieuwe container betaald worden 50. Extra container voor papier of PMD is gratis.
Afval container Gemeente Helmond.
In de gemeente Helmond zorgt Blink voor de inzameling hiervan. In de restafvalcontainer grijze container en in de gft-afvalcontainer groene container zit een chip. Blink leest deze chip bij het legen van de container. Bij een gestolen of vermiste container kunnen we de chip in de container blokkeren.
Mijn containers aan huis Gemeente Roosendaal.
Neem contact op met de Servicelijn van Saver, telefoon 0165 597 777. In de groene container of grijze container met groene deksel verzamelt u groente, fruit en tuinafval GFT Zie: afval scheiden. De groene container is er in twee maten.:
Grijze of groene container aanvragen Gemeente Groningen.
Is uw grijze of groene container vermist? Of stond er geen container bij uw nieuwe woning? Dan is de nieuwe container gratis. Is uw container kapot? De reparatie of een nieuwe container is gratis. Wilt u een extra container aanvragen?

Contacteer ons