Resultaten voor groene container bestellen

groene container bestellen
Containers en milieupas Gemeente Noordoostpolder.
U heeft standaard een grote grijze container voor het restafval, een kleine groene container voor het gft-afval, een grote g rijze container met oranje deksel voor het PMD plastic, metaal en drankenkartons en een grote grijze container met blauwe deksel voor oud papier en karton.
Afvalcontainer aanvragen Gemeente Kampen.
De kosten voor afvalcontainers zijn.: omwisselen container bij uw huis: 5070., extra container: 5070, maximaal 1 extra container per huishouden. zelf omwisselen/ophalen bij de gemeentewerf: 1445., omwisselen van container direct na verhuizing: gratis. Voor de aanschaf van een container na vermissing zijn de kosten.:
Afvalcontainers Afval, milieu en openbare ruimte Home Gemeente Nieuwkoop.
De extra containers worden dan opgehaald en de kosten voor de extra container worden naar ratio verminderd. Container voor nieuwbouwwoning. Gaat u in een nieuw gebouwd huis wonen? Dan krijgt u een standaard basisset bestaande uit één grijze container voor restafval 240L en één groene container voor GFT afval 140L.
Container aanvragen of omruilen gemeente Oisterwijk.
Is uw container te groot of te klein geworden door bijvoorbeeld een wijziging van de gezinsgrootte? Dan ruilt u uw container gratis om of vraagt een extra container aan. Er is keuze uit een kleine container van 140 liter of een grote container van 240 liter.
Containers en pasjes.
Deze container heeft twee wieltjes. Ruim 40.000 huishoudens in onze gemeente maken hier gebruik van. Er is een grijze container voor het restafval, een groene voor groente, fruit en tuinafval en een grijze met blauw deksel voor papier en karton.
Afvalcontainer aanvragen Gemeente Emmen.
Zodra uw verhuizing is verwerkt kunt u na vijf werkdagen uw nieuwe container aanvragen bij Area Reiniging. Als uw container gestolen is, doet u aangifte bij de politie en vervolgens neemt u contact op met Area reiniging. Uw nieuwe container is dan na vijf werkdagen beschikbaar.
Grijze en groene afvalcontainers Gemeente Middelburg.
Bewoners van de nieuwe wijk Rittenburg komen in aanmerking voor een PD container 240 liter, bestemd voor plastic verpakkingen en drank en zuivelpakken, een groene GFT container 140 liter en een sleutelhanger restafval 15 openingen. Het afleveren van de containers gaat op afspraak via administratie Stadsbeheer.
Containers Producten Inwoners Gemeente Waalwijk.
U krijgt twee containers in bruikleen van de gemeente. Een grijze container voor het restafval en een groene container voor het groente, fruit en tuinafval GFT. Bewoners van nieuwbouwprojecten kunnen deze via het online formulier aanvragen of contact opnemen met het Klantcontactcentrum, telefoon 0416-683456, wanneer zij de grijze en groene container kunnen gebruiken op hun nieuwe adres.
Containers Gemeente Tilburg.
Ga direct naar: zoeken. Extra GFT container. Betalen gemeentelijke belastingen. Bezwaar gemeentelijke belastingen. Kwijtschelding gemeentelijke belastingen. WOZ-waarde en taxatieverslag. Een plek voor een idee. Geboorte, trouwen, overlijden. Geboorteaangifte en erkenning. Overlijden, erfrecht en begraven. Onderwijs en kinderopvang. Leerplicht en spijbelen. Scholen en onderwijs. Paspoort, rijbewijs, uittreksels. Uittreksel of akte aanvragen. Verklaring omtrent gedrag VOG. toelichting subsidie mondiale bewustwording, een wereld te winnen. Talentontwikkeling in de sport. Subsidie Kleine sportevenementen. Renovatie Nul-op-de-Meter of energieneutrale koopwoning. Amateurkunst, Buurtcultuur en Community art: Art-fact. Verrijk je Wijk! Subsidie Ruimte om mee te doen Aanpak armoede. Bijdrageregeling voor Monumentale Bomen. Deskundigheidsbevordering Vrijwilligers 2017. Toegankelijkheid Openbare Gebouwen. Toelichting aanvraag evenementensubsidie. Belangrijke informatie evenementensubsidie. Subsidie voor energiebesparende maatregelen. Subsidie groene daken.

Het is mogelijk om een extra container aan te vragen. Kijk hier voor de tarieven. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het contactformulier of telefonisch via 0900 85 20 111. Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden?
GFT-afval gemeente Hulst.
Extra groene rolemmer. Om te voorkomen dat GFT in de grijze rolemmer terecht komt, kan iedereen die daar behoefte aan heeft, een extra groene rolemmer bestellen. Deze rolemmer kost 10 euro per jaar. Deze kosten worden verrekend tezamen met uw aanslag gemeentelijke belastingen.
Grijze of groene container aanvragen Gemeente Groningen.
Is uw grijze of groene container vermist? Of stond er geen container bij uw nieuwe woning? Dan is de nieuwe container gratis. Is uw container kapot? De reparatie of een nieuwe container is gratis. Wilt u een extra tweede container aanvragen?

Contacteer ons