Op zoek naar Energiebesparen op kantoor?

Energiebesparen op kantoor
9 manieren om geld te besparen met een energiezuinig kantoor Sprout.
Om kleine en middelgrote bedrijven een handje te helpen bij het energie besparen, riep VNO-NCW de MKB Energy CheckUp in het leven. Hieronder de belangrijkste tips waarmee je energie en geld kunt besparen binnen je kantoor. Vaak denk je als ondernemer wel te weten waar het grootste gedeelte van je energieverbruik op kantoor naar toe gaat.
19 Tips milieubewust op kantoor Milieubewust. 19 Tips milieubewust op kantoor Milieubewust.
Communiceren met klanten, afnemers en bezoekers is met behulp van onder meer social media makkelijk. Laat ze regelmatig weten hoe de doelstellingen vorderen en welke acties het kantoor onderneemt om meer milieubewust te werken. Het is op kantoor prima mogelijk om aan afvalscheiding te doen.
Energie besparen op kantoor.
Bruisend van de energie. Een onderneming bruist van de energie. U haalt nieuwe klanten binnen, het team werkt aan een project en uw callcenter staat roodgloeiend. Ongemerkt verbruikt u op kantoor ook veel energie. Verwarming, verlichting en apparatuur staan de hele dag aan.
Alle kantoren verplicht zuinig met energie Nieuwsbericht Rijksoverheid.nl.
Vanaf 2023 is er in Nederland geen enkel kantoor meer met een energielabel slechter dan label C. Kantoren met een slechter label D t/m G mogen dan niet meer gebruikt worden. Eigenaren van energieslurpende kantoren moeten hun panden zuiniger maken. Dat is geen probleem, want de investering betaalt zich terug door besparing op energiekosten.
Blog.
Toch hebben ook niet-technische oplossingen een enorme potentie voor structurele energiebesparing op kantoor. Voorwaarde daarbij is wel dat deze oplossingen goed verankerd worden binnen een organisatie. Een mooi voorbeeld daarvan is een prestatieregeling voor kantoorbewakers, waarin bewakers worden beloond voor de energiebesparing die ze tijdens hun bewakersronde door het kantoor realiseren.
Energiebesparing binnen het MKB.
Energiebesparing binnen het MKB. Energiebesparing bij mkb-bedrijven krijgt steeds meer prioriteit. Niet verwonderlijk gelet op het klimaatakkoord van Parijs en de afspraken in het Energieakkoord. De afspraken moeten een betaalbare en schone energievoorziening opleveren. Verken met diverse checklists waar je op moet letten.
Energie besparen wordt verplicht voor kantoren: Duurzaamnieuws.
Van: redactie op 28 november 2016. Vanaf 2023 is er in Nederland geen enkel kantoor meer met een energielabel slechter dan label C. Kantoren met een slechter label D t/m G mogen dan niet meer gebruikt worden. Eigenaren van energieslurpende kantoren moeten hun panden zuiniger maken.
Energie besparen in een bedrijf EnergieAanbieding.nl.
Afhankelijk van het type bedrijf zijn er altijd wel apparaten die minder vaak aan hoeven te staan. Op een kantoor is het bijvoorbeeld verstandig om computers uit te schakelen waar mogelijk en deze niet in de slaapstand te laten staan.
Duurzame kantoren zijn belangrijke deel Nederlandse energiebesparing Alles over Het Nieuwe Werken Werken20.nl.
Juist op dat vlak kunnen bijvoorbeeld energiezuinige verlichting en betere isolatie significante besparingen opleveren. Energiebesparing is gunstig voor de waarde van vastgoed, aldus het rapport. Om te voldoen aan de wensen en eisen van deze tijd, moeten bestaande gebouwen onder meer met energiebesparende maatregelen worden aangepast. Tags: kantoor, mvo, maatschappelijk verantwoord ondernemen, energiebesparing, duurzaam huisvesten, duurzaam kantoor, co2.
Energie besparen op het werk dankzij Dikke Truiendag Accent Jobs.
Liepen jouw collegas op 31 oktober nog met een behaarde bovenlip rond, maar verschenen ze maandag 3 november als kaalgeschoren haantjes op kantoor? Dan is de kans groot dat ze meedoen aan Movember! Ontdek hieronder hoe jij kan deelnemen aan Movember.
Maatregelen nemen voor energiebesparing Ondernemersplein. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link. External link. Externa
Neem contact op met Antwoord voor bedrijven. 088 042 44 00. Antwoord voor bedrijven. Energiebesparing in de wet en regelgeving Kenniscentrum InfoMil Kennisbank Energiebesparing en Winst Kenniscentrum InfoMil Energieprestatie EPC RVO.nl Hulpmiddel voor EPC-berekening: EPCheck RVO.nl Regelhulp Wetchecker energiebesparing Rijksoverheid Activiteitenbesluit en energiebesparing RVO.nl Europese Energie-Efficiency Richtlijn EED RVO.nl Slimme meter Rijksoverheid Wet en regelgeving.
Duurzame Bedrijfsvoering Overheden Energie.
Bij PIANOO vindt u informatie over het inkopen van duurzame energie en energiezuinige producten. Diverse tips over energiebesparing in kantoren op www.duurzaammkb.nl. Infomil heeft ook veel tips voor energiebesparing. Heeft u een inspirerende actie, mooie startnotitie, een tip voor collega's' geef het ons door.

Contacteer ons