Resultaten voor gft container

gft container
Groen / gft container huren Renewi.
Renewi geeft u graag vrijblijvend advies over een groene container die bij uw wensen past en aansluit op de hoeveelheid groenafval die u met uw container inzamelt. Tijdens een adviesgesprek bespreken we hoe vaak we uw groene container legen en op welke tijden.
Extra groene gft-container bestellen Overzicht van alle gemeentelijke producten en diensten Home Gemeente Weststellingwerf.
Inwoners hebben aangegeven dat er in het groeiseizoen behoefte is aan meer plek om gft-afval kwijt te kunnen. Behalve dat een extra container aan die wens van inwoners tegemoet komt, hoopt de gemeente dat er hiermee minder gft-afval in het restafval verdwijnt. Wie dit wil, kan met onderstaand aanvraagformulier een tweede groene container aanvragen.
Gft-container aanvragen, omruilen of inleveren Inwoners Gemeente Heumen.
Als u verhuist, moet u de container achterlaten. Op uw nieuwe adres staat een groene container of kleine afvalbak in een appartement. Is uw gft-container vermist of gestolen of staat er geen container op uw nieuwe adres? Dan kunt u een nieuwe container aanvragen.
Rotterdam.nl Groente, fruit en tuinafval GFT.
stamp het gft niet aan in de container. leg een krant of eierdoos onderin de container papier neemt vocht op en voorkomt dus voor een groot deel dat het afval vastvriest. zet uw container indien mogelijk binnen of op een beschutte plek en vóór 07.030 uur op de inzameldag weer buiten.
Groente, fruit en tuinafval Avri. Groente, fruit en tuinafval AVRI.
In de winter bestaat de kans dat uw gft-afval vast vriest aan de bodem of wanden van de container. Wij willen uw container graag goed kunnen legen. Daarom enkele tips.: leg zaagsel onder in de container. plaats de container op een beschutte plaats uit de wind.
Groente, fruit en tuinafval Gemeente Maastricht. product Gemeente Maastricht.
gras en bladeren. Wat is geen gft? as van de open haard, asbakinhoud. kattenbakkorrels, zand uit vogelkooien of mest van huisdieren. honden of kattenharen. bagger uit put of goot. tuingrond, grof tuin en snoeiafval en takken. schors, leer, textiel, papier. plastic, glas, blik, hout. Weet u niet zeker bij welk soort afval iets hoort? Bekijk het overzicht van de gemeente. Of kijk op de afvalscheidingswijzer. Download de Milieu App. In deze app vindt u een persoonlijke afvalkalender met alarmfunctie, een digitale milieupas, een kaart met alle milieuperrons in de omgeving, informatie over de milieuparken en kringloopcentra in de regio en een afvalscheidingswijzer die per afvalsoort laat zien waar u het afval kunt inleveren. Download de app via www.besteuitafval.nl/milieu-app. GemeenteLoket Gemeente Maastricht. Mosae Forum 10. 6211 DW Maastricht. 6201 BZ Maastricht. Tel: 14 043 Bellen vanuit het buitenland 00 31 43 350 40 40. Fax: 043 350 41 41. kapotte en verdwenen afvalcontainers/-emmers vervangen: gratis. extra emmer hoogbouw: 3500., derde of volgende container laagbouw: 4500.,
GFT RAD Hoekschewaard.
Wat is geen GFT? Zand, grond, resten van schelpdieren en kattenbakkorrels ook met milieukeur mogen niet in de GFT container. Per ingang van 1 mei 2014 is het aanbieden van mest van grotere dieren, zoals schapen, geiten, paarden, alpaca's, niet meer toegestaan.
Krioelende maden in GFT-container, wat doe je ertegen?
Doe het GFT-afval niet te nat in de container en wissel indien mogelijk het keukenafval regelmatig af met een laagje droog tuinafval. Leg een laagje droog tuinafval, stro of een krant op de bodem van de container. Dit neemt overtollig vocht op en geeft minder kans op achterblijvende resten na het legen.
Afvalcontainers: papier, gft en restafval Gemeente Helmond.
Afvalcontainers: papier, gft en restafval. In de gemeente Helmond werken we, naast een grijze rest en groene gft container, ook met een papiercontainer met uitzondering van hoogbouw en de Veste in Brandevoort. Wilt u weten wanneer welk afval bij u wordt opgehaald?
Afvalinzameling Gemeente Dongen.
1 container voor papier. U mag uw container één keer aanbieden op de inzameldag. Bij een tweede aanbieding op dezelfde dag wordt de container niet geleegd. Inwoners die wonen in een flat of in een appartementencomplex gebruiken een ondergrondse container voor het aanbieden van hun afval.
Afval, huishoudelijk afval Alle producten en diensten Inwoner Gemeente Leudal.
Het omwisselen van een container of het melden van een kapotte container, regelt u gemakkelijk en snel online via onderstaand digitaal formulier. Formulier container aanvragen, wisselen of laten repareren. Let op: u wordt doorgelinkt naar de website van Reinigingsdienst Maasland.
Gebruik composteerbare plastic zakken in GFT-container toegestaan Het laatste nieuws Bestuur en Organisatie Gemeente Son en Breugel.
Het is van groot belang dat er geen ander plastic wordt gebruikt in de GFT-container, want dan is er sprake van een vervuilde containerinhoud, waarvoor de afvalophalers de rode kaart trekken. De container is immers bedoeld voor groente, fruit, tuinafval en etensresten. Met biologisch afbreekbare zakken is op zich ook niets mis. Aan de inhoud van een GFT-bak is het echter lastig om in één oogopslag te zien of het daadwerkelijk om afbreekbare zakken gaat of om vervuiling. Dat is een vervelend dilemma. Composteerbaar plastic dus kan zonder bezwaren in de GFT-bak worden gedeponeerd en wordt binnen de gewenste tijd geheel afgebroken. Omdat het helpt bij goed scheidingsgedrag kiest de gemeente Son en Breugel ervoor om het gebruik van composteerbare zakken in de GFT-container toe te staan. Let wel; het gaat alleen om composteerbaar plastic dat herkenbaar is aan het logo. GFT-containers met daarin plastic zakken zonder het logo Composteerbaar worden geweigerd, omdat door de ophaaldienst niet direct kan worden gecontroleerd of het in de containers aangetroffen plastic wel of niet biologisch afbreekbaar is. De inzameldienst wil hiermee voorkomen dat partijen GFT door het composteerbedrijf worden afgekeurd en alsnog als restafval naar de verbrandingsoven afgevoerd moeten worden.

Contacteer ons