Meer resultaten voor zakken voor de groene container

zakken voor de groene container
Cookies op de Volkskrant.
Door op Ja, ik accepteer cookies te klikken, gaat u akkoord met de verstrekking van uw persoonsgegevens aan Sanoma en Telegraaf Media Groep voor de totstandkoming van de gezamenlijke groepsprofielen. De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088-0561561. De servicepagina kunt u hier vinden.
EMTÉ Producten.
Komo vuilnis trekbandzakken. Stuk 15 stuks. Oké trekhandzakken 35 liter. Zak 20 stuks. Pack-it bio pedaalemmerzakken 20 liter. Stuk 10 stuks. Gebruik je locatie. Blijf op de hoogte. Van de wekelijkse nieuwsbrief met aanbiedingen. Download onze app voor meer voordeel.
Huishoudelijk afval scheiden, met gft zakken. Biobak zakken ideaal om milieuvriendelijk keuken afval te scheiden.
Wel mocht ik deze zakken zelf composteren. De afvalverwerker accepteert afval met bioplastic niet en zou het weigeren, dat zou tot meer kosten leiden. Ik vind dit erg jammer. Ik denk dat een goede zak voor velen de drempel om keukenafval in te zamelen omlaag zal halen. Mss iets voor de producenten om een zak te ontwikkelen die wel door de afvalverwerkers wordt geaccepteerd. Bij ons in Nieuwegein op zoek naar papieren containerzakken om te gebruiken in mijn GFT-bak, maar deze zijn bij de verschillende supermarkten uit het assortiment gehaald. Medewerker Jumbo adviseerde de 100% afbreekbare biozak. Maar toen ik ging informeren bij de afvalophaaldienst, kreeg ik te horen dat zij de groene container dan niet legen.
Tips Wijzigingen afvalinzameling ACV.
Doe groente, fruit en tuinafval in de bruine container ook aan te vragen voor hoogbouwbewoners voor meer info hierover kijk hier. Let op: verpak het GFT-afval niet in plastic zakken, maar gebruik hiervoor speciale biozakjes die te koop zijn bij onder andere de Action en Blokker.
Item Gemeente Tilburg.
Ga direct naar: zoeken. Extra GFT container. Betalen gemeentelijke belastingen. Bezwaar gemeentelijke belastingen. Kwijtschelding gemeentelijke belastingen. WOZ-waarde en taxatieverslag. Een plek voor een idee. Geboorte, trouwen, overlijden. Geboorteaangifte en erkenning. Overlijden, erfrecht en begraven. Onderwijs en kinderopvang. Leerplicht en spijbelen. Scholen en onderwijs. Paspoort, rijbewijs, uittreksels. Uittreksel of akte aanvragen. Verklaring omtrent gedrag VOG. toelichting subsidie mondiale bewustwording, een wereld te winnen. Talentontwikkeling in de sport. Subsidie Kleine sportevenementen. Renovatie Nul-op-de-Meter of energieneutrale koopwoning. Amateurkunst, Buurtcultuur en Community art: Art-fact. Verrijk je Wijk! Subsidie Ruimte om mee te doen Aanpak armoede. Bijdrageregeling voor Monumentale Bomen. Deskundigheidsbevordering Vrijwilligers 2017. Toegankelijkheid Openbare Gebouwen. Toelichting aanvraag evenementensubsidie. Belangrijke informatie evenementensubsidie. Subsidie voor energiebesparende maatregelen. Subsidie groene daken.
Containers en afvalzakken Dar.
De groene zakken hebben een inhoud van 50 liter en kosten 1090, per rol van 10 zakken. De rode zakken hebben een inhoud van 25 liter en kosten 690, per rol van 10 zakken. Is uw gft-container vermist? Meld uw vermiste container via de website van de gemeente Nijmegen. Dan nemen wij contact met u op over de levering van een nieuwe container. Is uw container vermist? Kijk hier voor meer informatie over wat u moet doen wanneer uw container vermist is.
Gebruik composteerbare plastic zakken in GFT-container toegestaan Het laatste nieuws Bestuur en Organisatie Gemeente Son en Breugel.
Het is toegestaan om composteerbare plastic zakken in de GFT-container te gebruiken. Het gebruik van deze zakken stimuleert onze inwoners om alle groente fruit, tuinafval en etensresten via de groene GFT-bak af te voeren. Composteerbare zakken zijn bedoeld om het ruikend materiaal in huis al in deelporties te scheiden, voordat het via de GFT-bak wordt afgevoerd naar de verwerker. Composteerbare zakken zijn herkenbaar aan het logo. Het is van groot belang dat er geen ander plastic wordt gebruikt in de GFT-container, want dan is er sprake van een vervuilde containerinhoud, waarvoor de afvalophalers de rode kaart trekken. De container is immers bedoeld voor groente, fruit, tuinafval en etensresten.
Veel gestelde vragen over afval scheiden Inwoners Gemeente Opmeer.
Mag je in de container gewone zwarte zakken gebruiken voor plastic, i.p.v. Een transparante plastic zak heeft wel de voorkeur. Trek de randen van de grote plastic zak niet om de randen van de container. Overlast en hoeveelheid. Gaat de bak stinken als het restafval eens in de vier weken wordt ingezameld?
Afval, huishoudelijk afval Onderwerpen a-z Inwoners Gemeente Nijkerk.
Het legen van de containers en ophalen van de zakken vindt per soort afval om de drie weken plaats. In de maanden juni t/m augustus worden elke week de groene containers geleegd. U kunt uw container dan elke week aan de weg zetten op de voor u geldende ophaaldag.
Reinigingsdienst Maasland Composteerbare GFT-zak.
Composteerbare zakken in GFT-container. Veel mensen hangen een composteerbare zak in hun GFT-container. Een mooie oplossing want het voorkomt een vieze en stinkende bak. Helaas komt het ook vaak voor dat de zak tijdens de lediging blijft hangen aan de grijper van de inzamelwagen, waardoor een groot deel van inhoud op de straat beland. Gelukkig is dit makkelijk op te lossen. Door de hoeken van de zak los te maken van de containerrand en naar binnen te vouwen, laat de zak los en verdwijnt in zijn geheel in de inzamelwagen. Een schone oplossing dus voor zowel uw container als de straat.
Groente, fruit, en tuinafval Gemeente Bernheze.
Die is giftig voor maden. Strooi zout of kalk in de container. Dat zorgt ervoor dat de maden uitdrogen. Maak de container schoon met groene zeep of azijn. Voor het inzamelen van uw afval betaalt u afvalstoffenheffing. Uit in Bernheze.
Afval scheiden in Nijmegen: zo zit het indebuurt Nijmegen.
In Nijmegen zet je deze in rode of groene Dar-afvalzakken aan de straat. Het verschil is simpel: in de groene zakken gaat 50 liter, daar betaal je dan ook 9.30 euro per rol voor. De rode zakken zijn kleiner, daar gaat 25 liter in en betaal je 6.20 euro voor per rol. Ideaal als je niet veel restafval produceert maar geen zin hebt in een stinkende afvalzak in je huis. Wanneer Dar jouw goed gevulde container of afvalzakken af komt halen of komt legen, verschilt per wijk.

Contacteer ons