Meer resultaten voor inhoud groene container

inhoud groene container
Containers en pasjes.
Deze container heeft twee wieltjes. Ruim 40.000 huishoudens in onze gemeente maken hier gebruik van. Er is een grijze container voor het restafval, een groene voor groente, fruit en tuinafval en een grijze met blauw deksel voor papier en karton.
Afval van huishoudens, inzameling Gemeente Raalte.
Groene en grijze containers. ROVA zamelt het rest, plasticafval en het groente fruit en tuinafval gft gescheiden in. De groene afvalcontainer wordt 1 keer in de 2 weken geledigd. De grijze en de oranje container worden 1 keer in de 4 weken geledigd.
Afvalcontainer aanvragen Gemeente Kampen.
De container kunt u twee werkdagen na uw aanvraag en betaling omruilen bij de gemeentewerf, Tasveld 19 in IJsselmuiden. Dit is mogelijk tot 16.00 uur. De kosten voor afvalcontainers zijn.: omwisselen container bij uw huis: 5070., extra container: 5070, maximaal 1 extra container per huishouden.
Containers Gemeente Aa en Hunze.
Tegelijkertijd wordt de nieuwe container bij u thuis bezorgd. De container moet geleegd zijn voordat deze wordt omgeruild. Heeft u twee grijze of groene containers en wilt u er één inleveren? Neem dan contact op met de gemeente via 14 0592.
Kliko Gemeente Waalre.
Als u naar een bestaande woning laagbouw verhuist, horen er 2 klikos plus een chemobox aanwezig te zijn. Vraag een nieuwe of extra container aan via gemeente@waalre.nl. Soort kliko Prijs. Prijs kliko Elke eerste groene of grijze. Extra kliko inhoud: 140 liter.
Groente, fruit en tuinafval: tips voor gft-bak MilieuCentraal.
Bioplastic met OK Compostlogo of Kiemplantlogo: gft-afval zit tegenwoordig nog maar 1 tot 2 weken in een composteermachine, terwijl het bioplastic 12 weken nodig heeft om te composteren. Er blijven dus stukjes plastic in de compost achter, daarom moet het bioplastic bij het restafval. De gft-bak heeft vele namen: groene kliko, groencontainer, biobak, de groene otto, of de stinkbak.
Grijze of groene bak kliko aanvragen.
De grijze bak wordt ook wel kliko, minicontainer of rolemmer genoemd. De groene bak is voor groente, fruit en tuinafval. De groene bak wordt ook wel biobak of groene container genoemd. HVC verzorgt de afvalverwerking in de gemeente Den Helder.
Afvalstoffenheffing Gemeente Vianen.
1 grote grijze 240 en maximaal 2 kleine groene containers 140 liter. 1 kleine groene afvalcontainer 140 liter extra. 1 grote grijze afvalcontainer 240 liter extra. gezamenlijke ondergrondse afvalinzameling. Bent u het niet eens met de opgelegde afvalstoffenheffing, dan kunt u online bezwaar maken tegen gemeentelijke belastingen. Dit kan tot 6 weken na dagtekening van de aanslag. Voor het online bezwaar maken heeft u uw DigiD nodig. Wilt u een andere of een extra container, maak dan een afspraak op de Stadswerf.
Grijze of groene container aanvragen Gemeente Groningen.
De grijze container wordt ook wel kliko of minicontainer genoemd. De groene container is voor groente, fruit en tuinafval. De groene container wordt ook wel biobak genoemd. U mag de container aan de straat zetten op de ophaaldag zelf, tussen 0600: en 0800: uur s ochtends.
Mijn containers aan huis Gemeente Roosendaal.
Neem contact op met de Servicelijn van Saver, telefoon 0165 597 777. In de groene container of grijze container met groene deksel verzamelt u groente, fruit en tuinafval GFT Zie: afval scheiden. De groene container is er in twee maten.: Inhoud 140 liter.
Containers aan huis.
Groene containers voor groente, fruit en tuinafval GFT. GFT-containers zijn beschikbaar in drie formaten met een inhoud van 80 liter, 140 liter en 240 liter. Omruilen van een container naar kleiner formaat is kosteloos. Omruilen van een kleiner formaat naar een 140-litercontainer kost 8537, omruilen van een kleiner formaat naar een 240-litercontainer kost 9325.
Container kapot, kwijt of omruilen? Gemeente Duiven.
Wisselen van container naar ondergrondse container of andersom? Maakt u nu gebruik van een container voor het restafval en wilt u liever gebruik maken van een ondergrondse container? Of andersom: u bent nu aangesloten op een ondergrondse container en wilt liever een enkele restafval container en/of GFT-container?

Contacteer ons