Meer resultaten voor inhoud groene container

inhoud groene container
Rotterdam.nl Huiscontainer.
Diepte 74 cm. Diepte 555, cm. De groene huiscontainer voor groente, fruit en tuinafval GFT. De blauwe huiscontainer voor papier. De grijze huiscontainer voor restafval. Snoei en tuinafval en GFT. Container huren bouw en sloopafval. Alles over afval en hergebruik.
Container aanvragen, omruilen gemeente Rheden.
Wilt u een ander formaat container, een extra container of is uw container kapot? U kunt een nieuwe container aanvragen via het formulier Container omruilen PDF, 109 kB. Het omruilen van een grijze of groene container kost 2500. Ruilt u meerdere containers in 1 keer dan wordt dit bedrag ook maar 1 keer in rekening gebracht.
Vragen Afval.
Als u al gebruik maakt van containers, dan heeft u de volgende mogelijkheden.: U kunt de blauwe container om en om gebruiken voor papier en plastic. U kunt bij ons een gratis oranje container aanvragen. Kan ik een extra container aanvragen? Als u veel gft groen-afval heeft, kunt u gratis bij ons een extra groene container aanvragen.
Kliko Gemeente Waalre.
Als u naar een bestaande woning laagbouw verhuist, horen er 2 klikos plus een chemobox aanwezig te zijn. Vraag een nieuwe of extra container aan via gemeente@waalre.nl. Soort kliko Prijs. Prijs kliko Elke eerste groene of grijze. Extra kliko inhoud: 140 liter.
Afval Gemeente Castricum.
Hebt u meer dan één container nodig? U vraagt tegen extra kosten een extra container aan. De kosten voor een extra container vindt u op deze pagina onder Tarieven. Een extra container vraagt u aan bij het kantoor van de gemeente op Schulpstet.
Gft containers per 1-1-2019 Gemeente Zevenaar.
Wat is het volume van de container en hoe ziet hij eruit? Iedereen krijgt een nieuwe gft-container met een inhoud van 180 liter. De container is grijs met een groene deksel. Wat mag er allemaal in de gft-container? Groente, fruit en tuinafval.
Containers Gemeente Aa en Hunze.
Tegelijkertijd wordt de nieuwe container bij u thuis bezorgd. De container moet geleegd zijn voordat deze wordt omgeruild. Heeft u twee grijze of groene containers en wilt u er één inleveren? Neem dan contact op met de gemeente via 14 0592.
Groente, Fruit en Tuinafval GFT gemeente Moerdijk.
stofzuigerzakken en hun inhoud. Wat gebeurt ermee? Goed gescheiden gft-afval kan heel goed gerecycled worden. Er kan bijvoorbeeld compost van worden gemaakt. Dit kunt u weer in de tuin als mest gebruiken, waardoor uw planten beter groeien. Gooi geen ander afval bij het gft, want dat kan ervoor zorgen dat de hele lading in de vuilniswagen wordt afgekeurd voor hergebruik. De lading verdwijnt dan in de verbrandingsoven, dat zou jammer zijn. Wilt u een gratis extra gft-container van 240 liter? Neem contact op met de gemeente via 140168 of info@moerdijk.nl. Voorkom stankoverlast of aanvriezen van uw afval. Wilt u tips om stankoverlast in uw container te voorkomen, of bij vriesweer?
Groente, fruit en tuinafval: tips voor gft-bak MilieuCentraal.
De gft-bak heeft vele namen: groene kliko, groencontainer, biobak, de groene otto, of de stinkbak. En in sommige gemeentes is de groene bak juist bruin! Wat gebeurt er met het gft-afval? Een deel van het gft-afval wordt eerst vergist en daarna tot compost verwerkt.
Afval, huishoudelijk afval Loket Home Gemeente Delfzijl.
Het overige afval restafval in de grijze container. De gemeente haalt uw huisvuil op de zogenaamde" alternerende" wijze op. Dat wil zeggen dat op de even weken het restafval wordt opgehaald grijze container en de oneven weken het groenafval gft / groene container.
MIJN CONTAINERS THUIS DIENSTEN: THUIS SAVER.
Hieronder vindt u de regels terug voor het juist aanbieden van uw container die u thuis heeft staan. Wanneer de container juist aanbiedt, kunnen wij ons werk vlot en efficiënt uitvoeren. Plaats de container met gesloten deksel op de vaste inzameldag vóór 07.30 uur op de aangewezen aanbiedplaats.
Grijze of groene container aanvragen Gemeente Groningen.
De grijze container wordt ook wel kliko of minicontainer genoemd. De groene container is voor groente, fruit en tuinafval. De groene container wordt ook wel biobak genoemd. U mag de container aan de straat zetten op de ophaaldag zelf, tussen 0600: en 0800: uur s ochtends.

Contacteer ons