Meer resultaten voor wat mag er in de groene container

wat mag er in de groene container
Rova.nl Welke soort afval hoort in de GFT-container?
Het afval in de gft-container stinkt. Kan ik hier iets aan doen? Openingstijden ROVA locaties. Oude medicijnen of injectienaalden, waar lever je ze in? Pmd, wat doen we ermee? Mijn pasje is meegegaan in de ondergrondse container. Onbekende locatie Wijzig.
Mijn containers aan huis Gemeente Roosendaal.
Neem contact op met de Servicelijn van Saver, telefoon 0165 597 777. In de groene container of grijze container met groene deksel verzamelt u groente, fruit en tuinafval GFT Zie: afval scheiden. De groene container is er in twee maten.:
Horror in de gft-bak Ouders Online.
Los in de tuin liggen dan wel in een hoek die zakken voor plasticafval, staat eigenlijk best slordig, ik heb er iedere maand wel een stuk of 5, ik sorteer heel fanatiek, want ik heb nog maar een kwart grijze kliko vol als deze geleegd wordt om de week. Maar ja, ik zit nu eigenlijk ook weer niet te wachten op nóg een extra container voor het plastic, maar rommelig staat het dus wel. Ik vermoed dat daar van de zomer wel maden in gaan komen van bijv. de plastic bakjes waar gehakt in zat maar goed, die plastic-afval-zakken zitten goed dichtgeknoopt. ma, 20/06/2011 1703.: Ik had deze link gelezen.: en ik vind het eigenlijk wel logisch. Zeker gezien de NAAM van de bak. ma, 20/06/2011 1715.: Sinds deze week zijn wij op proef over op een nieuw systeem, waarbij elke rolemmer om de drie weken wordt geleegd: blauw, groen, grijs. De blauwe was eerst voor papier, sinds een tijdje papier plastic en nu mag/moet er nog veel in. We hadden een kleine groene, die in de winter om de week en in de zomermaanden elke week werd geleegd, maar nu dus een grote, die elke 3 weken wordt geleegd.
GFTE: groente, fruit en tuinafval en etensresten Gemeente Uden.
In alle drie de containers kunt u hetzelfde GFTE afval in doen. De GFTE container is herkenbaar aan de groene deksel en de keukenemmer is helemaal groen. Wilt u een andere maat? Tegen betaling kunt u deze laten omwisselen. Wat mag er in de GFTE container?
Welk afval mag in de groene container? Gemeente Assen.
Home / vragen / Welk afval mag in de groene container? Welk afval mag in de groene container? In de groene container mag groente, fruit en tuinafval gft. Kijk op www.mijnafvalwijzer.nl voor een overzicht van wat er wel/niet in de groene container mag.
Gft-afval Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel.
Let op: aan de aanvraag van een container van 240 liter zijn extra kosten verbonden van 6807. Digitaal formulier: Inzamelmiddel aanvragen. De gft-container moet vóór 7.00 uur op de inzameldag aan de openbare weg staan. De gft-container mag niet vóór 22.00 uur de dag voorafgaand aan de inzameldag aan de openbare weg staan. De gft-container mag niet te zwaar zijn, maximaal 80 kg. De gft-container moet gesloten zijn. De gft-container mag geen zand, papier, schuim, plastic, kunststof, kattenbakkorrels zonder milieulogo, wegwerpluiers, as, houtskool, dierlijke ontlasting en stofzuigerzakken bevatten. Stamp gft-afval niet teveel aan, zodat de gft-container goed en volledig geledig kan worden; het gft-afval moet uit de gft-container vallen wanneer deze ondersteboven wordt gehouden. De gft-container met de pijlen naar de straatkant toe aanbieden zie sticker op de deksel. Wat mag er in de gft-container?
MIWA inzameling aan huis GFT.
GFT sorteer je in een groene container die je kan aanvragen bij MIWA. Neem hiervoor contact op met het gratis infonummer 0800 98 003. Opgelet: gewijzigde sorteerregels vanaf 1 januari 2019! Vlees en visresten, bereide etenswaren, kaas, brood en eierschalen: ook dat kan je voortaan kwijt in je groene GFT-container. Theezakjes en koffiepads daarentegen mogen niet langer de groene bak in. Reden: vele merken verwerken microplastics in de pads of zakjes om aan de verschillende kwaliteitseisen te voldoen waterresistent, hittebestendig, die zie je niet met het blote oog maar zijn veelal wel aanwezig. Om die mini plastic deeltje te weren uit het compost dat uit het GFT-afval wordt gewonnen, worden deze producten voortaan geweerd uit de GFT-sortering. Lees hieronder de complete lijst met vernieuwde sorteerregels voor het Groente, Fruit en Tuinafval. Wat mag er WEL bij het gft afval.
Gft inleveren Gemeente Groningen.
Het gft-afval wordt in de afvalscheidingsfabriek uit het huisvuil gescheiden. Er wordt biogas mee opgewekt. Lees wat u kunt doen als u toch liever een groene container wilt. Voor de ondergrondse container hebt u een huisvuilpas nodig. Daarmee kunt u de ondergrondse container open doen. Woont u op een adres met een groene container kliko? Dan gooit u uw gft in deze biobak. Op de Afvalwijzer staat wanneer u de groene container aan de straat kunt zetten om te laten legen. Wat u allemaal in de groene container mag gooien, staat op de website van Milieu Centraal.
Welk afval mag in de groene GFT-bak? Begin van iets moois.
Door Redactie Begin van iets moois op 12 december 2015. Hoe schoner het ingezamelde GFT is, des te mooier zijn de producten die we ervan kunnen maken. Maar wat mag er eigenlijk allemaal in die GFT-bak? Iedereen die GFT inzamelt staat wel eens bij de geopende groene GFT-rolemmer te twijfelen.
Extra PMD/GFT container Area.
Of wilt u graag een extra groene container voor GFT groente, fruit en tuinafval? Dan kunt u een tweede container bij Area bestellen. De tweede pmd of gft-container is gratis voor inwoners van Hoogeveen. De gemeente wil u hiermee in de gelegenheid stellen om zoveel mogelijk grondstoffen te scheiden van het restafval. U moet deze tweede container wel zelf aanvragen. Dit kunt u doen door onderstaand formulier in te vullen of door te bellen naar het Klant Contact Centrum, telefoon 0591 57 10 80. Hoe gaat het verder? Area brengt de door u aangevraagde container bij u thuis. U hoeft hiervoor niet thuis te zijn. Wanneer wordt de container geleegd? Kijk in de digitale Afvalkalender voor de actuele inzameldagen. Wat mag in de container?
Nieuwe regels voor wat er in uw groene gft-bak mag: dit vera. Het Nieuwsblad.
Nieuwe regels voor wat er in uw groene gft-bak mag: dit verandert er. 28/07/2018 om 0300: door Werner Rommers Print Corrigeer. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Vanaf begin volgend jaar mag u etensresten en ook eierschalen bij het gft-afval werpen. Dat was tot vandaag verboden, uit schrik voor onder andere de gekkekoeienziekte.
Container voor restafval en GFT Onderwerpen A-Z Voor Bewoners Gemeente Hilvarenbeek.
Container voor restafval en GFT. Wat is het? De container voor restafval en GFT-afval wordt gratis ter beschikking gesteld. U krijgt de containers in bruikleen; de containers zijn en blijven eigendom van de gemeente. Per adres mag er één restafvalcontainer en één GFT-afvalcontainer geplaatst worden.

Contacteer ons