Meer resultaten voor luiers in groene of grijze container

luiers in groene of grijze container
Afvalcontainer.
Inwoners kunnen hun luiers en incontinentiemateriaal overigens ook nog altijd kwijt in de grijze container. Mensen die niet in staat zijn om hun materiaal weg te brengen bijvoorbeeld vanwege een beperking én waarbij de grijze afvalcontainer niet toereikend is, kunnen contact opnemen met de gemeente voor een oplossing op maat. Dat kan via afval@haaksbergen.nl of door te bellen naar 053 573 45 67.
Luiers mogen in de groene container.
Vlogs en Blogs. Luiers mogen in de groene container. Datum: 15 februari 2016 1831.: Laatste update: 15-02-2016 2005.: Foto: Ingezonden foto. Ons afval is waardevol: het meeste van wat wij dagelijks weggooien kan opnieuw gebruikt worden, behalve als het bij het restafval terecht komt. Door uw groente, fruit en tuinafval gescheiden aan te bieden, levert u de grondstoffen voor compost en groene stroom. Uw afval bestaat voor een groot deel uit groente fruit en tuinafval GFT: zon 600 kilo per jaar. En als er in een gezin ook nog eens babys of peuters zijn, dan komt daar nog eens bijna 400 kilo bij.
Afval Gemeente Barneveld.
nabij ingang school De Lijster, Lijsterhof 4, nabij peuterspeelzaal Buitengewoon aan de Bloemendaallaan, Heestereng, bij Dolfijn kinderopvang. Incontinentie materiaal gooit u weg in de grijze kliko. Moet deze daarom vaker worden geleegd? Bel ons dan via T 14 0342 om hiervoor afspraken te maken. Mail vragen naar afval@barneveld of bel T 14 0342.
Afvalcontainers: papier, gft en restafval Gemeente Helmond.
Tip: wat mag wel en niet in de containers? Grijze container rest. Groente fruit en tuinafval. Plastic, metaal en drankverpakkingen. Klein chemisch afval. Groene container gft. Klokhuizen en schillen van fruit en aardappelen. Resten van groenten rauw. Houtskool en asresten. Haren van mensen of dieren. Pinda en notendoppen. Verlepte bloemen en kamerplanten. Mest van huisdieren. Grof snoeihout of dikke takken. Bladeren, dunne takken en schors. Zand ook vogelkooi en potgrond. Theezakjes, koffie en koffiefilters. Kaaskorsten zonder plastic. Kattenbakkorrels met milieukeur. Behang en vinyl. Melk en sappakken mag gratis bij PMD. Reclamefolders zonder de plastic verpakking. Geplastificeerd papier bijvoorbeeld toiletpapier, keukenrol en luiers.
Restafval en GFT Afval Home Gemeente Haaren.
grijze container 240 liter: 1250., groene container 60 liter: 000., groene container 140 liter: 000., groene container 240 liter: 000., Voor mensen met veel medisch afval, zoals stomamateriaal of dialyseafval, geldt een vast tarief van 16120, per jaar. U heeft hiervoor een doktersverklaring nodig. Luiers kunt u bij het restafval deponeren. Container aanvragen of vervangen. Bel naar: Afvalstoffendienst s-Hertogenbosch: 073 615 65 06 of mail naar klantenservice-afv@s-hertogenbosch.nl. De kosten voor het omwisselen van een container bedragen 3200. In bepaalde gevallen is het omwisselen van een minicontainer gratis.
Gemeente Lisse: Afval, groente, fruit en tuin GFT.
In de grijze container met groen deksel. 1 keer per 2 weken geleegd: zie afvalkalender. Op de ophaaldag container tussen 05.30 en 07.30 uur buiten. Grote hoeveelheden naar Milieustraat brengen. Bij flat of bovenwoning in de verzamelcontainer. Wat wel/niet in container: zie Voorwaarden. De container voor groente, fruit en tuinafval gft wordt één keer per twee weken geleegd. U kunt uw persoonlijke afvalkalender raadplegen voor de ophaaldagen van de bruine container. Zet op de ophaaldag de container tussen 0530: en 0730: uur buiten. Heeft u grote hoeveelheden tuinafval bijvoorbeeld takken, dan kunt u die naar de Milieustraat brengen. In de herfst staan er bladkorven in uw buurt. Woont u in een flat of bovenwoning, dan heeft u in de meeste gevallen geen eigen container. U kunt uw afval kwijt in de verzamelcontainer van uw woongebouw. Tips ongediertebestrijding containers. Gft containers kunnen een aantrekkelijke plek voor ongedierte zijn. Denk bijvoorbeeld aan maden. Hieronder geven we u enkele tips om dit te voorkomen. Voorkomen van maden. Leg onderin de groene container een krant of stro.
Afval scheiden Gemeente Venray.
U bent hier. Wat doet u met afval dat niet in de groene of grijze container kan? Hoe scheidt u uw afval op de juiste manier? Welk afval waarheen A-Z. Kijk voor meer informatie op afvalscheidingswijzer.nl. Uw oude spullen kunnen voor een ander nog heel waardevol zijn.
Veelgestelde vragen Omgekeerd inzamelen Inwoners Gemeente Aalten.
Hoe moet ik mijn restafval wegbrengen? Wellicht kunt u geholpen worden door buren, familie, vrienden of kennissen. Dit zal in de huidige situatie waarschijnlijk ook zo zijn. Kunt u echt niet geholpen worden? Neem dan contact met ons op, zodat we samen een oplossing kunnen vinden. Ik woon in het buitengebied: mag ik afval in de grijze container aanstampen zodat ik de container minder vaak aan de weg hoef te zetten? Ja, dat is geen probleem. Als u er maar voor zorgt dat de container niet beschadigt door het aanstampen. Bij teveel druk kan de container scheuren. Pas er ook voor op dat u het afval niet zo vast aanstampt dat het vast blijft zitten tijdens het legen van de container. Ondanks dat de chauffeurs altijd proberen uw container goed leeg te maken kan het voorkomen dat te vast aangestampt afval er niet uit valt. U blijft er zelf verantwoordelijk voor hoe u de container aanbiedt. Ik woon in het buitengebied, heb een nieuwe grote gft-container gekregen, maar ik heb nog een oude groene container.
Luiers, mogen die bij jullie wel in de GFT container en waarom bij jullie wel? Zwangerschapspagina. Luiers, mogen die bij jullie wel in de GFT container en waarom bij jullie wel? Zwangerschapspagina.
En als het wel mocht dan deden we het nog niet want we krijgen de grijze container met moeite vol. Container staat 1 keer in de 8 a 12 weken aan de weg en dan zitten de luiers erbij in en is die niet aangestampt. Klik om te vergroten. Hoe krijg je dat voor elkaar? Of kunnen jullie plastic ook appart recyclen?
Grijze of groene container aanvragen Gemeente Groningen.
Tarieven en regels kunnen in de voormalige gemeenten Haren en Ten Boer afwijken van de tarieven en regels in de stad Groningen. De gemeenteraad moet hierover besluiten nemen. Is uw grijze of groene container vermist? Of stond er geen container bij uw nieuwe woning?
Gemeente zoekt deelnemers tweede ronde pilot wasbare luiers gemeente Tholen.
Dat wegwerpluiers vuilniszakvullers zijn drong pas goed tot me door toen ik voor het eerst een veel minder volle grijze container aan de straat zette. Ik rekende uit dat er voor mijn baby van tien weken per vier weken ongeveer 200 wegwerpluiers in de container belandden. Als ik denk aan mijn plicht om de schepping te onderhouden, dan is het gebruik van wasbare luiers een effectieve manier om mijn steentje bij te dragen.
Afvalsoorten Gemeente Tilburg.
Ook voor een extra PMD-container geldt: u moet de container minimaal 1 jaar houden. U kunt luiers en incontinentiemateriaal weggooien in speciale containers. Gebruik de gratis witte of transparante luierzakken om het afval weg te brengen. De luierzakken zijn verkrijgbaar bij de KGA-wagen op de weekmarkten, de milieustraten, bij het Brabants Afval Team Ceramstraat 6 en de stadswinkels.

Contacteer ons