Op zoek naar gft container kopen?

gft container kopen
MIJN CONTAINERS THUIS DIENSTEN: THUIS SAVER.
Mijn containers thuis. Thuis heeft u voor het GFT, papier en restafval een container tot uw beschikking. Hierin kunt u uw afval gescheiden kwijt. Wanneer u in hoogbouw woonachtig bent, heeft u in sommige gevallen alleen een GFT-container. De twee andere afvalsoorten kunt u kwijt in een ondergrondse container.
Containers Gemeente Tilburg.
Via de pas voor een ondergrondse container. Er wordt gecontroleerd of het adres toegang heeft tot de ondergrondse container. De gegevens van het storten datum, tijd worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de ondergrondse container op tijd wordt leeggemaakt.
Groene en grijze afvalbak Gemeente Haarlemmermeer.
Deze kosten gelden voor 2019. U maakt gebruik van een groene en grijze afvalbak.: Inhoud afvalbak Kosten per jaar. 120-liter afvalbak gft of 80 liter afvalbak restafval. 120-liter afvalbak gft of 120-liter afvalbak restafval. 120-liter afvalbak gft of 240-liter afvalbak restafval.
Afvalcontainer aanvragen Gemeente Kampen.
De container kunt u twee werkdagen na uw aanvraag en betaling omruilen bij de gemeentewerf, Tasveld 19 in IJsselmuiden. Dit is mogelijk tot 16.00 uur. De kosten voor afvalcontainers zijn.: omwisselen container bij uw huis: 5070., extra container: 5070, maximaal 1 extra container per huishouden.
Afvalcontainers Gemeente Berkelland.
Containers: omruilen, kapot, stickers, extra containers. Als u de container wilt ruilen voor een grotere of een kleinere, als uw container kapot is of als de sticker van de container af is, neemt u dan contact op met de Publiekswinkel 0545 250 250.
Containers, kratten en zakken Gemeente Oosterhout.
Vanaf een derde GFT container betaalt u ook eenmalig 7400, en daarnaast het vaste ledigingstarief. Mocht uw container te groot of te klein zijn dan kunt u eens per kalenderjaar gratis van container veranderen. Voor elke extra keer wisselen per kalenderjaar betaalt u 5500.
Afval Gemeente Castricum.
U kunt tegen extra kosten een extra container aanvragen. De kosten voor een extra container vindt u op deze pagina onder Tarieven. Een extra container kunt u aanvragen bij het kantoor van de gemeente op Schulpstet. Is uw container kwijt of kapot?
Kliko De Bilt.
Ook kunt u een extra GFT-container kopen of uw andere containers omruilen voor een ander formaat. Wat u moet weten. De kliko's' heeft u in bruikleen. Ze zijn eigendom van de gemeente. Bij vermissing of beschadiging kunt u een nieuwe kliko aanvragen. De nieuwe kliko kunt u ophalen bij de milieustraat of laten bezorgen. Haalt u de kliko zelf op? Informeer dan even van tevoren of de kliko op voorraad is 030 228 96 26. Vergeet bij het ophalen niet uw milieupas mee te nemen. Een beschadigde kliko moet u leeg en schoon inleveren. Wilt u in plaats van een grote een kleine maat container of andersom? Dat kan kosteloos. Kom met uw milieupas en de lege en schone container naar de Milieustraat dan kunt u gelijk omwisselen. Wilt u in plaats van een grote een kleine maat kliko of andersom? Dat kan kosteloos voor GFT, papier en PMD.
Groente, fruit en tuinafval Gemeente Arnhem.
Als u wilt weten wat de GFT-ophaaldag in uw buurt is bel dan met SUEZ, tel. 0800 366 69 99. Sommige flats doen mee aan de proef met GFT scheiden in de hoogbouw. Bij deze flats staat een container om GFT-afval in te doen.
Restafval, GFT en papier gemeente Zundert.
De gemeente Zundert heeft voor het gescheiden aanleveren van groente, fruit en tuinafval gft een container. Er zijn drie verschillende inhoudsmaten: 90, 140, 240 liter. Een Gft-container kunt u zelf afhalen bij de Servicedienst aan De Ambachten 20 in Zundert.
Containers en afvalzakken Dar.
Als u nu een gft container van 140 liter heeft en u wilt deze omruilen voor een gft container van 240 liter, kost dit 50. Heeft u nu een grote gft container van 240 liter en wilt u deze omruilen voor een kleine gft container van 140 liter, dan kost dit 25.
Wat betaalt u voor uw afval? Avri. Wat betaalt u voor uw afval? AVRI.
één restafvalcontainer of de mogelijkheid gebruik te maken van een ondergrondse container voor restafval. één of twee gft en papiercontainers. Het formaat van de container 140 of 240 liter is hierbij niet van belang. Het gebruik van de milieustraten gratis, met uitzondering van bouw en sloopafval, puin, grond en tevens restafval per huisvuilzak van 60 liter.

Contacteer ons