Meer resultaten voor gft container aanvragen

gft container aanvragen
Afval, huishoudelijk afval Overzicht producten en diensten Portal Gemeente Goeree-Overflakkee.
Daarom stopt u groente, fruit, en tuinafval gft in de bruine huisvuilcontainer en het restafval in de groene huisvuilcontainer. Daarnaast zijn er in uw buurt aparte afvalcontainers voor plastic, glas en textiel. Vervanging, inlevering en reparatie huisvuilcontainers. Heeft u nog geen huisvuilcontainers of wilt u er een of meer inleveren of laten vervangen door een ander formaat? Is er een huisvuilcontainer kwijt of beschadigd? Of wilt u een extra huisvuilcontainer ontvangen maximaal twee per adres tegen betaling? Dan kun u dat online melden.: Huisvuilcontainers aanvragen, omruilen of repareren. Let op: er worden géén kleine huisvuilcontainers meer geleverd, ook niet als een kleine container vervangen moet worden!
Container aanvragen Onderwerpen A-Z Direct regelen Gemeente De Wolden.
U kunt dit formulier ook gebruiken voor het aanvragen van een extra container. Aan het aanvragen van een extra container zijn wel voorwaarden verbonden.: Bij nieuwbouwwoningen worden standaard containers uitgeleverd. Nadat uw verhuizing bij de gemeente binnen is, krijgt u de set containers PMD, GFT, rest en papier geleverd.
Mijn containers aan huis Gemeente Roosendaal.
Mijn containers aan huis. Wilt u een container aanvragen, een grotere, een kleinere of een extra container? Neem contact op met de Servicelijn van Saver, telefoon 0165 597 777. In de groene container of grijze container met groene deksel verzamelt u groente, fruit en tuinafval GFT Zie: afval scheiden.
Rova.nl Wij zijn nieuwe bewoners. Kunnen wij containers bij u aanvragen?
Kunnen wij containers bij u aanvragen? Ja, wij kunnen containers voor u aanvragen, het is wel van belang dat u staat ingeschreven op het nieuwe adres bij uw gemeente. Neem voor de aanvraag van de containers contact op met het klantcontactcentrum van ROVA via het contactformulier. U" heeft al feedback gegeven" step2? Bent" u geholpen door deze informatie" Bedankt." Met uw reactie kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Vul alstublieft alle velden in! Met uw reactie kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Laat ons weten hoe wij u beter kunnen helpen met het beantwoorden van uw vraag. Uw feedback is verzonden! Ik wil meer weten over. Voorkom vastgevroren afval in uw container bij vorst.
Gft-containers Spaarnelanden.
Voor het aanvragen van een extra container kunt u gebruik maken van het contactformulier, met vermelding van de reden. De kosten bedragen 5000, voor een extra container van 140 liter. Wilt u een extra container? Of heeft u een kapotte container en blijkt na beoordeling dat er kosten in rekening worden gebracht? Dan nemen wij uiteraard eerst contact met u op. Wat betreft de betaling heeft u de mogelijkheid om het geld over te maken IBAN: NL32 BNGH 0285 1157 58. Vermeld hierbij duidelijk uw postcode en huisnummer en het formaat van de container 140 of 240 liter. Zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt de opdracht voor het leveren van een container uitgezet. Houdt u er rekening mee dat het vanaf dit moment nog 5 tot 10 werkdagen duurt voordat wij de container plaatsen. Voor de reiniging van de container dient de bewoner zelf te zorgen. Het is raadzaam om een schoonmaakbedrijf in te huren, dat is gespecialiseerd in de reiniging van containers. Veelgestelde vragen over gft.
Kliko aanvragen, omruilen, inleveren of schade melden Gemeente Uden.
Is uw kliko vermist of gestolen of staat er geen kliko op uw nieuwe adres? U kunt een nieuwe kliko online aanvragen. Na het invullen van het formulier krijgt u schriftelijk bericht over uw aanvraag. Het is mogelijk om een extra grijze en een extra groene kliko aan te vragen. Voor het huren van een extra kliko worden kosten in rekening gebracht. Deze kliko hoort niet bij de woning en kunt u in het geval van verhuizing binnen Uden meenemen naar uw nieuwe woning. Dit moet u schriftelijk melden bij de gemeente. Wilt u geen gebruik meer maken van de extra kliko, dan kunt u deze online opzeggen. U huurt een tweede kliko voor minimaal een jaar. Het is mogelijk om een kliko voor restafval en/of gft aan te vragen.
Afvalcontainer aanvragen.
Ga direct naar: Zoeken Hoofdmenu Snelkoppelingen. U bevindt zich hier: Home Afvalcontainer aanvragen. Lees voor e-mail. Als uw afvalcontainer kapot is gegaan of is verdwenen, dan kunt u een nieuwe aanvragen. Ook is het mogelijk uw container om te ruilen voor een kleinere of een grotere.
Grijze of groene container, aanvragen Onderwerpen A-Z Inwoners Gemeente Haren.
Of omdat u graag een tweede container bij huis wilt. U vindt hier informatie over: Wat" moet ik doen" Wat moet ik doen? U kunt een container telefonisch aanvragen bij de Milieudienst Groningen. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-367 1000.

U kunt één keer per jaar gratis een extra gft of papiercontainer aanvragen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via het contactformulier of telefonisch via 0900 85 20 111. Is uw container niet geleegd of wilt u iets anders melden?
Ik woon in laagbouw en wil een extra minicontainer aanvragen, zijn hier kosten aan verbonden? Avalex.
Home FAQ Ik woon in laagbouw en wil een extra minicontainer aanvragen, zijn hier kosten aan verbonden? Ik woon in laagbouw en wil een extra minicontainer aanvragen, zijn hier kosten aan verbonden? De kosten verschillen per gemeente. Kijk hieronder wat in jouw gemeente van toepassing is. Papier 140 of 240 liter. Rest 140 of 240 liter. Gft 140 of 240 liter.
Afvalcontainer aanvragen.
Als uw afvalcontainer kapot is gegaan of is verdwenen, dan kunt u bij de gemeente een nieuwe aanvragen. Ook is het mogelijk uw container of bak om te ruilen voor een kleinere of een grotere en uw container in te leveren.
Afvalcontainers Afval, milieu en openbare ruimte Home Gemeente Nieuwkoop.
Home Afval, milieu en openbare ruimte Afvalcontainers. U kunt een nieuwe container voor huisvuil, gft of papier aanvragen wanneer deze is beschadigd of verdwenen. Ook kunt u een extra container aanvragen. Container: verdwenen of beschadigd? De containers zijn eigendom van de gemeente.

Contacteer ons