Resultaten voor gft container aanvragen

gft container aanvragen
Extra groene gft-container bestellen Overzicht van alle gemeentelijke producten en diensten Home Gemeente Weststellingwerf.
Inwoners hebben aangegeven dat er in het groeiseizoen behoefte is aan meer plek om gft-afval kwijt te kunnen. Behalve dat een extra container aan die wens van inwoners tegemoet komt, hoopt de gemeente dat er hiermee minder gft-afval in het restafval verdwijnt. Wie dit wil, kan met onderstaand aanvraagformulier een tweede groene container aanvragen.
Afval, huishoudelijk afval Overzicht producten en diensten Portal Gemeente Goeree-Overflakkee.
Daarom stopt u groente, fruit, en tuinafval gft in de bruine huisvuilcontainer en het restafval in de groene huisvuilcontainer. Daarnaast zijn er in uw buurt aparte afvalcontainers voor plastic, glas en textiel. Vervanging, inlevering en reparatie huisvuilcontainers. Heeft u nog geen huisvuilcontainers of wilt u er een of meer inleveren of laten vervangen door een ander formaat? Is er een huisvuilcontainer kwijt of beschadigd? Of wilt u een extra huisvuilcontainer ontvangen maximaal twee per adres tegen betaling? Dan kun u dat online melden.: Huisvuilcontainers aanvragen, omruilen of repareren. Let op: er worden géén kleine huisvuilcontainers meer geleverd, ook niet als een kleine container vervangen moet worden!
Rova.nl Wij zijn nieuwe bewoners. Kunnen wij containers bij u aanvragen?
Kunnen wij containers bij u aanvragen? Ja, wij kunnen containers voor u aanvragen, het is wel van belang dat u staat ingeschreven op het nieuwe adres bij uw gemeente. Neem voor de aanvraag van de containers contact op met het klantcontactcentrum van ROVA via het contactformulier. U" heeft al feedback gegeven" step2? Bent" u geholpen door deze informatie" Bedankt." Met uw reactie kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Vul alstublieft alle velden in! Met uw reactie kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Laat ons weten hoe wij u beter kunnen helpen met het beantwoorden van uw vraag. Uw feedback is verzonden! Ik wil meer weten over. Voorkom vastgevroren afval in uw container bij vorst.
Aanvragen container Afval in Gemeente Hoogeveen.
U hoeft niet thuis te zijn op de dag van bezorging. Extra gft-container voor Hoogeveen mogelijk. Ook voor uw gft kunt u een extra container aanvragen via de website van Area. Raadhuisplein 24 7901 BW Hoogeveen Telefoon 14 05 28 info@hoogeveen.nl www.hoogeveen.nl.
Afval, huishoudelijk afval Alle producten en diensten Inwoner Gemeente Leudal.
Het omwisselen van een container of het melden van een kapotte container, regelt u gemakkelijk en snel online via onderstaand digitaal formulier. Formulier container aanvragen, wisselen of laten repareren. Let op: u wordt doorgelinkt naar de website van Reinigingsdienst Maasland.
Gft-containers Spaarnelanden.
Voor het aanvragen van een extra container kunt u gebruik maken van het contactformulier, met vermelding van de reden. De kosten bedragen 5000, voor een extra container van 140 liter. Wilt u een extra container? Of heeft u een kapotte container en blijkt na beoordeling dat er kosten in rekening worden gebracht? Dan nemen wij uiteraard eerst contact met u op. Wat betreft de betaling heeft u de mogelijkheid om het geld over te maken IBAN: NL32 BNGH 0285 1157 58. Vermeld hierbij duidelijk uw postcode en huisnummer en het formaat van de container 140 of 240 liter. Zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt de opdracht voor het leveren van een container uitgezet. Houdt u er rekening mee dat het vanaf dit moment nog 5 tot 10 werkdagen duurt voordat wij de container plaatsen. Voor de reiniging van de container dient de bewoner zelf te zorgen. Het is raadzaam om een schoonmaakbedrijf in te huren, dat is gespecialiseerd in de reiniging van containers. Veelgestelde vragen over gft.
Container, milieupas en KCA-box Gemeente Dongen.
De extra kosten voor deze container bedragen 60, per jaar. Wanneer u uw 2de GFT container terug inlevert, zal er een verrekening plaats vinden door de Belastingsamenwerking West Brabant conform de verordening afvalstoffenheffing. Vul het online formulier 2e GFT container aanvragen in.
Veelgestelde vragen over afval en de GAD GAD.
Dat kunt u doen via het online formulier of door even te bellen met onze klantenservice 035 699 1888. Kan ik een extra container aanvragen? Ja, voor plastic verpakkingen, metalen verpakkingen blik en drinkpakken, papier/karton of gft/etensresten kunt u een extra container aanvragen.
Afval, container aanvragen extra Producten en diensten Inwoners Voorschoten Gemeente Voorschoten.
Wilt u meer weten of een DigiD aanvragen? Kijk dan op www.digid.nl. PU-1011 Afvalinzameling, huishoudelijk afval aanvraagformulier extra grijze minicontainer. PU-1019-1 Oud papier, papiercontainer met DigiD. PU-1178 Afvalinzameling, groenafval aanvraagformulier extra groene minicontainer. PU-1025 Afvalinzamelingmelding, kapotte container. U vindt hier informatie over: Wat" is het" Wat is het? gft container 180 of 240 liter.
Grijze of groene container aanvragen Gemeente Groningen.
Is uw container kapot? De reparatie of een nieuwe container is gratis. Wilt u een extra tweede container aanvragen? Dit kost 11225, per jaar per container prijspeil gemeente Groningen 2018. In de voormalige gemeente Haren is een extra container gratis.
Afvalcontainers: papier, gft en restafval Gemeente Helmond.
Afvalcontainers: papier, gft en restafval. In de gemeente Helmond werken we, naast een grijze rest en groene gft container, ook met een papiercontainer met uitzondering van hoogbouw en de Veste in Brandevoort. Wilt u weten wanneer welk afval bij u wordt opgehaald?
Extra container aanvragen Gemeente Leerdam.
De groene container is voor uw groente, fruit en tuinafval gft. Heeft u al een groene container maar is dat te weinig voor uw gft-afval, dan kunt u kiezen uit.: Het aanvragen van een extra groene container 240 liter. Het omruilen van uw groene container 140 liter voor een grote groene container 240 liter.

Contacteer ons