Meer resultaten voor gft container aanvragen

gft container aanvragen
Afvalcontainer aanvragen of vervangen Gemeente Velsen.
De gemeente zorgt ervoor dat de Klantenservice van HVC daarna contact met u opneemt. HVC zorgt dan voor een nieuwe afvalcontainer. Extra container aanvragen. Een extra container vraagt u aan via de Klantenservice van HVC via 0800 0700. Wilt u een extra grijze container, dan zijn daar voorwaarden aan verbonden.
Extra groene gft-container bestellen Overzicht van alle gemeentelijke producten en diensten Home Gemeente Weststellingwerf.
Inwoners hebben aangegeven dat er in het groeiseizoen behoefte is aan meer plek om gft-afval kwijt te kunnen. Behalve dat een extra container aan die wens van inwoners tegemoet komt, hoopt de gemeente dat er hiermee minder gft-afval in het restafval verdwijnt. Wie dit wil, kan met onderstaand aanvraagformulier een tweede groene container aanvragen.
Afval, huishoudelijk afval Overzicht producten en diensten Portal Gemeente Goeree-Overflakkee.
HOME Overzicht producten en diensten Afval, huishoudelijk afval. Afval, huishoudelijk afval. Wat is het? U kunt uw huishoudelijk afval wekelijks aan de straat zetten in een huisvuilcontainer van de gemeente. Bewoners van appartementen kunnen hun huishoudelijk afval in verzamelcontainers kwijt. Het afval wordt meestal gescheiden op een zo milieutechnisch verantwoorde manier. Daarom stopt u groente, fruit, en tuinafval gft in de bruine huisvuilcontainer en het restafval in de groene huisvuilcontainer. Daarnaast zijn er in uw buurt aparte afvalcontainers voor plastic, glas en textiel. Vervanging, inlevering en reparatie huisvuilcontainers. Heeft u nog geen huisvuilcontainers of wilt u er een of meer inleveren of laten vervangen door een ander formaat? Is er een huisvuilcontainer kwijt of beschadigd? Of wilt u een extra huisvuilcontainer ontvangen maximaal twee per adres tegen betaling? Dan kun u dat online melden.: Huisvuilcontainers aanvragen, omruilen of repareren. Let op: er worden géén kleine huisvuilcontainers meer geleverd, ook niet als een kleine container vervangen moet worden!
Rova.nl Wij zijn nieuwe bewoners. Kunnen wij containers bij u aanvragen?
Kunnen wij containers bij u aanvragen? Ja, wij kunnen containers voor u aanvragen, het is wel van belang dat u staat ingeschreven op het nieuwe adres bij uw gemeente. Neem voor de aanvraag van de containers contact op met het klantcontactcentrum van ROVA via het contactformulier. U" heeft al feedback gegeven" step2? Bent" u geholpen door deze informatie" Bedankt." Met uw reactie kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Vul alstublieft alle velden in! Met uw reactie kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Laat ons weten hoe wij u beter kunnen helpen met het beantwoorden van uw vraag. Uw feedback is verzonden! Ik wil meer weten over. Voorkom vastgevroren afval in uw container bij vorst.
Reinigingsdienst Maasland Container aanvragen, wisselen of laten repareren.
Wat wilt u doen? Wisselen volume van uw huidige container, ook in geval van medische indicatie Een nieuwe container aanvragen voor mijn nieuwbouw woning Een reparatie van een container aanvragen Mijn GFT container laten ophalen omdat deze niet gebruikt wordt Mijn GFT en REST container laten ophalen alleen mogelijk bij bedrijf aan huis Container vervangen i.v.m.
Afval, huishoudelijk afval Alle producten en diensten Inwoner Gemeente Leudal.
Het omwisselen van een container of het melden van een kapotte container, regelt u gemakkelijk en snel online via onderstaand digitaal formulier. Formulier container aanvragen, wisselen of laten repareren. Let op: u wordt doorgelinkt naar de website van Reinigingsdienst Maasland.
Gft-containers Spaarnelanden.
Voor het aanvragen van een extra container kunt u gebruik maken van het contactformulier, met vermelding van de reden. De kosten bedragen 5000, voor een extra container van 140 liter. Wilt u een extra container? Of heeft u een kapotte container en blijkt na beoordeling dat er kosten in rekening worden gebracht? Dan nemen wij uiteraard eerst contact met u op. Wat betreft de betaling heeft u de mogelijkheid om het geld over te maken IBAN: NL32 BNGH 0285 1157 58. Vermeld hierbij duidelijk uw postcode en huisnummer en het formaat van de container 140 of 240 liter. Zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt de opdracht voor het leveren van een container uitgezet. Houdt u er rekening mee dat het vanaf dit moment nog 5 tot 10 werkdagen duurt voordat wij de container plaatsen. Voor de reiniging van de container dient de bewoner zelf te zorgen. Het is raadzaam om een schoonmaakbedrijf in te huren, dat is gespecialiseerd in de reiniging van containers. Veelgestelde vragen over gft.
Container, milieupas en KCA-box Gemeente Dongen.
Het aanvragen van een tweede GFT container is nu mogelijk onder de volgende voorwaarden.: De container is uitsluitend bestemd voor GFT afval afkomstig van huishoudens dus niet voor bedrijfsafval. De container heeft dezelfde inhoud als de 1ste container. De inzameldag van uw 2e GFT container is gelijk aan die van de eerste container.
Veelgestelde vragen over afval en de GAD GAD.
Wat doe ik in welke bak? Groene container: gft en etensresten. Blauwe container: papier en karton. Oranje container: plastic verpakkingen, blik en drinkpakken. Grijze container: afval dat u niet kunt scheiden. In de afvalscheidingswijzer kunt u voor al uw afval opzoeken waar het bij hoort; van tandenborstel tot theezakje en van koffiecupje tot chipszak.
Afval, container aanvragen extra Producten en diensten Inwoners Voorschoten Gemeente Voorschoten.
Wilt u meer weten of een DigiD aanvragen? Kijk dan op www.digid.nl. PU-1011 Afvalinzameling, huishoudelijk afval aanvraagformulier extra grijze minicontainer. PU-1019-1 Oud papier, papiercontainer met DigiD. PU-1178 Afvalinzameling, groenafval aanvraagformulier extra groene minicontainer. PU-1025 Afvalinzamelingmelding, kapotte container. U vindt hier informatie over: Wat" is het" Wat is het? gft container 180 of 240 liter.
Grijze of groene container aanvragen Gemeente Groningen.
Grijze of groene container aanvragen. Wilt u een nieuwe grijze afvalcontainer voor huisvuil of een nieuwe groene container voor gft-afval? Omdat uw container kwijt of kapot is? Of omdat u graag een tweede container bij huis wilt? Dan kunt u online een grijze of groene container aanvragen.
Afvalcontainers: papier, gft en restafval Gemeente Helmond.
Afval en Milieu. Afvalcontainers: papier, gft en restafval. Afvalcontainers: papier, gft en restafval. In de gemeente Helmond werken we, naast een grijze rest en groene gft container, ook met een papiercontainer met uitzondering van hoogbouw en de Veste in Brandevoort.

Contacteer ons