Meer resultaten voor nieuwe gft container aanvragen

nieuwe gft container aanvragen
Gft-containers Spaarnelanden.
Indien een container omgewisseld dient te worden, kunt u dit aanvragen via het contactformulier, met vermelding van de reden. Als de container voor wisseling in aanmerking komt, wordt er een nieuwe container geleverd. De nieuwe container kan thuis worden afgeleverd, of opgehaald worden bij Spaarnelanden op maandag, woensdag en vrijdagochtend van 800: tot 1200: uur, aan de Ir.
Container aanvragen De Bilt.
U kunt een nieuwe container voor huisvuil, gft of papier aanvragen wanneer deze is beschadigd of verdwenen. Ook kunt u een extra GFT container kopen of uw container omruilen voor een ander formaat. N.B: Zolang de klikowissel loopt tot 9 februari 2018 is het niet mogelijk om een restafvalkliko of PMD-kliko aan te vragen of om te wisselen.
Gft-container aanvragen Gemeente Purmerend.
Afvalcontainers voor groente, fruit en tuinafval Gemeente Maastricht. Afvalcontainers voor groente, fruit en tuinafval Gemeente Maastricht.
Afvalcontainers of emmers voor groente, fruit en tuinafval gft kunt u online aanvragen. Elk huishouden mag maximaal 2 gft-containers van 140 liter laagbouw of 1 gft-emmer van 25 liter hoogbouw in gebruik hebben. nu aanvragen U vraagt een nieuwe container het snelst online aan, maar bellen kan ook.
veelgestelde vragen HVC.
Hilde werkt het best wanneer u een steekwoord ingeeft, bijvoorbeeld: minicontainer, gft of ophaaldagen. Krijgt u van Hilde geen antwoord op uw vraag? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan via e-mail: klantenservice@hvcgroep.nl of door te bellen met 0800-0700. Hoe kan ik een nieuwe afvalpas aanvragen voor een onder of bovengrondse container of afvalbrengstation?
Grijze of groene bak kliko aanvragen.
Wilt u een grijze of groene bak voor huisvuil aanvragen? Bel dan naar HVC, telefoonnummer 0800-0700 gratis. Handig om te weten. De grijze bak is voor restafval. De grijze bak wordt ook wel kliko, minicontainer of rolemmer genoemd. De groene bak is voor groente, fruit en tuinafval. De groene bak wordt ook wel biobak of groene container genoemd.
Den Haag Container kliko aanvragen of teruggeven.
Vraag container aan of laat container ophalen. Als u uw container wilt laten vervangen, kiest u in het formulier de optie Aanvragen. U krijgt dan een nieuwe minicontainer. Zodra u uw nieuwe minicontainer heeft ontvangen, vult u opnieuw dit digitale formulier in.
Afvalcontainers.
Mijn afvalcontainer is kapot, wat moet ik doen? U kunt een nieuwe container aanvragen als de container beschadigd of verdwenen is. Een beschadiging van de container kunt u digitaal melden. Beschadiging container melden. Een nieuwe container kunt u telefonisch aanvragen.
Afvalcontainer kapot, kwijt, omwisselen, extra legen, sticker Gemeente Terneuzen.
Ontbreekt de sticker op uw container of is hij onleesbaar geworden, dan kunt u gratis een nieuwe sticker aanvragen. Reinigen groene GFT container. De GFT container wordt om de zes weken gereinigd, uitgezonderd bij vriesweer. Ook rond de feestdagen kan het voorkomen dat de container niet wordt gereinigd.

Contacteer ons