Meer resultaten voor grotere groene container aanvragen

grotere groene container aanvragen
Containers gemeente Heusden.
Neem hiervoor contact op met de Afvalstoffendienst 073 615 65 75. U kunt eenmalig gratis uw container omwisselen voor een grotere of kleinere container wanneer.: u een nieuwe inwoner bent van onze gemeente sinds 0 tot 6 maanden.; u verhuist binnen de gemeente en niet langer dan 6 maanden op uw nieuwe adres woont.; uw gezinssamenstelling verandert mits aangevraagd binnen 6 maanden na de verandering. In alle andere gevallen kost het omwisselen van een container 2850, euro. Neem hiervoor contact op met de Afvalstoffendienst. Neem hiervoor contact op met de Afvalstoffendienst 073 615 65 75. Heeft u te veel afval voor één container? Dan kunt u een extra container aanvragen.
Kliko aanvragen, opzeggen, omruilen, vermist of niet geleegd Onderwerpen A-Z Inwoners Gemeente Stichtse Vecht.
Afval in de groene kliko blijft vaak vast zitten als het nat is. Bij te vaak schudden kan de kliko scheuren. Van Gansewinkel komt hiervoor niet terug. Tip: steek het afval van te voren los. Wilt u als nieuwe bewoner van een pand een andere kliko dan kunt u de kliko's' omruilen voor een kleiner of groter model. Hieraan zijn geen kosten verbonden. U kunt tot 3 maanden na de verhuizing de kliko gratis laten omruilen. U kunt de kliko thuis laten bezorgen op een door de gemeente ingepland moment of zelf omruilen bij het afvalscheidingsstation in Maarssen. Zelf omruilen kan alleen op werkdagen. Thuis laten bezorgen. U ontvangt een factuur. Zelf omruilen bij afvalscheidingsstation. Dit is gratis. Omruilen kan alleen bij afvalscheidingsstation in Maarssen op alle werkdagen. Vul het formulier in en neem deze uitgeprint mee naar het afvalscheidingsstation. Alleen hiermee kunt u een nieuw kliko ophalen. Extra kliko's' aanvragen. Maximaal 2 extra kliko's' aanvragen. kosten: 9709, per jaar per 140 liter kliko. kosten: 11870, per jaar per 240 liter kliko. De litermaten hierboven zijn voor de gft-container en de grijze restafval container.
Afvalcontainer aanvragen Inwoners.
Home / Producten / Afvalcontainer aanvragen. Avalex vervangt kapotte en verdwenen afvalcontainers. Ook is het mogelijk uw container of bak om te ruilen voor een kleinere of een grotere. U vraagt een nieuwe of andere afvalcontainer telefonisch, schriftelijk of per e-mail aan bij Avalex.
Nijkerk Afvalcontainer aanvragen of omruilen Reden van uw aanvraag.
Wat is de reden van uw aanvraag? Aanvragen PMD container. Aanvragen extra container. Aanvragen slot t.b.v. Beschadiging container melden. Omruilen container of overstappen op container of koopzakken. Vermissing container melden. Het aanvragen van een slot op uw container kost 3206.
Extra container aanvragen Gemeente Leerdam.
Het aanvragen van een extra groene container 240 liter. Het omruilen van uw groene container 140 liter voor een grote groene container 240 liter. Wilt u een extra groene container of uw huidige groene container omruilen voor een grotere? Neem dan contact op met Waardlanden via 0183 68 11 11 of info@waardlanden.nl.
Afvalcontainer aanvragen.
Als uw afvalcontainer kapot is gegaan of is verdwenen, dan kunt u bij de gemeente een nieuwe aanvragen. Ook is het mogelijk uw container of bak om te ruilen voor een kleinere of een grotere en uw container in te leveren.
Afvalcontainer aanvragen.
Ga direct naar: Zoeken Hoofdmenu Snelkoppelingen. U bevindt zich hier: Home Afvalcontainer aanvragen. Lees voor e-mail. Als uw afvalcontainer kapot is of is verdwenen, dan kunt u een nieuwe aanvragen. U kunt uw container ook omruilen voor een kleinere of een grotere container.
Extra containers aanvragen Omrin Samen halen we alles eruit.
Extra containers aanvragen. De gemeente Leeuwarden bevordert het scheiden van gft-afval en u kunt dan ook gratis een tweede container voor gft-afval aanvragen. Als u nog geen container voor oud papie r heeft, dan kunt u deze ook gratis ontvangen.
Gft-afval en etensresten goed scheiden: hoe doe je dat? Nieuws Inwoners Gemeente Sint Anthonis.
Aanvragen van een grotere gft-container of klein keukenemmertje doet u via het online formulier op www.afvalaanbieden.nl/afvalsoorten/gft-afval. U kunt via dat formulier ook een beschadiging of vermissing van uw gft-container aan ons doorgeven. Wij komen dan de container gratis bij u thuis repareren of omwisselen voor een nieuwe.
Sint-Michielsgestel: Afvalcontainer aanvragen.
Is uw afvalcontainer kapot gegaan? Neem dan contact op met de firma Van Kaathoven via telefoonnummer 0413 48 16 16. Wilt u uw afvalcontainer omruilen voor een kleinere of een grotere, of wilt u een afvalcontainer aanvragen voor een nieuwbouwwoning?
Rova.nl Kan ik mijn container wisselen naar een ander formaat?
Het omwisselen is alleen mogelijk voor uw restafval of GFT container. De container voor papier en PMD is in uw gemeente in één formaat leverbaar. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden. Wanneer wij de container bij uw adres omwisselen zijn de kosten 4500.
Afvalcontainer: aanvragen of melden Breda.
Informatie De container van 25 liter wordt omgewisseld voor een container van 140 liter. Extra container aanvragen. Welke containers wilt u extra bijbestellen? Welke containers wilt u extra bijbestellen? oranje plastic en drankverpakkingen. blauw papier en karton. Oranje plastic en drankverpakkingen. Inhoud extra container Inhoud extra container. Blauw papier en karton. Inhoud extra container Inhoud extra container. Inhoud extra container Inhoud extra container. Bij uw adres hoort standaard 1 blauwe papier en karton en 1 groene GFT container.

Contacteer ons